20 Martie

0
35

“Uitati-va la pasarile cerului: ele nici nu seamana, nici nu secera, si nici nu strîng nimic în grînare; si totusi Tatal vostru cel ceresc le hraneste. Oare nu sînteti voi cu mult mai de pret decît ele?” Matei 6:26

Dumnezeu se foloseste de oameni, circumstante si evenimente pentru a ne ajuta în orice situatie ne-am afla. Chiar si atunci cînd noi credem ca nu exista scapare, El ne ajuta.

De aceea, vreau sa îti pun o întrebare: crezi cu adevarat ca Dumnezeu poate satisface nevoile tale?

Multi oameni cunosc povestioara despre Bunul Samaritean”¦cum Dumnezeu i-a pus în cale, în mod intentionat un evreu lasat sa moara la marginea drumului. Ceea ce doresc sa retineti din aceasta întîmplare este faptul ca cel care a oferit ajutor era un Samaritean, cunoscut ca fiind un inamic al evreilor”¦

Imagineaza-ti ca tu esti evreul din aceapovestioara, ca zaci la pamînt, batut si speriat. Si mai imagineaza-ti ceva: ca la capatul drumului este dusmanul tau cel mai aprig. Probabil ca în acele momente gîndul care îti vine în minte este ca urmeaza sa primesti o alta bataie. Probabil ca la aceasta s-a gîndit si evreul”¦

“¦Însa, spre surprinderea lui, samariteanul i-a aratat compasiune si dragoste.  L-a ridicat de la pamînt, i-a îngrijit ranile si l-a dus într-un loc sigur.

Totdeauna sînt surprins de modul în care Dumnezeu se foloseste de cei mai neobisnuiti oameni pentru a se îngriji de noi. Chiar atunci cînd noi credem ca nu exista rezolvare, El are un plan.

Reciteste cu mai multa atentie versetul de astazi”¦
Ai mult mai mare valoare decît au pasarile cerului. Dumnezeu este lînga tine, pentru a avea grija de tine si se foloseste chiar si de situatiile cele mai neobisnuite. De aceea, prin orice lucru ai trece azi, poti sa te încrezi în Domnul Isus si sa vii la tronul Sau de mila si îndurare, unde vei gasi pace, siguranta si odihna.

CHIAR SI ATUNCI CÎNDNU VEZI NICIO PORTITA DE SCAPARE DINTR-O SITUATIE LIMITA, DUMNEZEU ESTE CU TINE SI ÎTI DA REZOLVARE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.