20 Mai – O viață salvată (2)

0
49


“Eu însă voi privi spre Domnul, îmi voi pune nădejdea în Dumne­zeul mântuirii mele”¦” 
Mica 7.7

În după-masa următoare, predicato­rul l-a întâlnit pe stradă și a văzut că era un alt om. Bu­curia mântuirii i se citea pe față. Omul l-a oprit pe pre­dicator și i-a arătat o scrisoare din partea soției, în care i se relata că împreună cu alți credincioși s-a ru­gat pentru întoarcerea lui de pe căile păcatului. Apoi a continuat: “Nu îi voi scrie. Voi lua trenul spre casă în după-amiaza aceasta și-i voi duce vestea bună.”

Harul lui Dumnezeu oferă tuturor oamenilor iertarea păcatelor prin credința în Mântuitorul. Acest adevăr primit în inimă a salvat viața acestui om și a multora ca el. Însă neacceptarea de bunăvoie a unei mântuiri așa de mari, expune pe fiecare om la o judecată veșnică. Cum vom scăpa noi, dacă stăm nepăsători față de o mântuire așa de mare, care a necesitat venirea Fiului lui Dumnezeu în lume, suferințele și moartea Sa?

Sperăm că niciunul dintre cititorii acestei file de ca­lendar nu va sta nepăsător față de salvarea sufletului său. Dacă nu s-a hotărât până acum, îl rugăm fierbinte să se împace cu Dumnezeu prin singura cale propusă de El: credința în Mântuitorul Isus Hristos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.