20 Iunie

0
55

” Adevarat va spun ca daca nu va veti întoarce la Dumnezeu si nu va veti face ca niste copilasi , cu nici un chip nu veti intra în Împaratia cerurilor.” Mat 18:3

Ron Jensen un cunoscut saritor cu schiurile, la una dintre competitiile la care a participat a deschis seria de sarituri. El s-a prezentat la start într-o forma buna si parea sa realizeze o noua performanta. Pe la jumatatea cursei însa , înainte ca sa sara de pe trambulina, fara vre-un motiv aparent a început sa se rostogoleasca alunecînd spre parapetul de protectie.

Toti spectatorii se întrebau ce sa întîmplat ? Acestia nu stiau ca Ron hotarîse sa cada, mai degraba decît sa continuie saritura. Ce s-a întîmplat de fapt : Zapada de la jumatatea trambulinei a înghetat iar suprafata a devenit foarte rapida. Ron si-a dat seama ca daca ar continua cursa , ar sari mult mai departe de zona de siguranta si aceasta i-ar fi putut fi fatal.

De aceea a ales sa întrerupa saritura , rostogolindu-se spre parapet si alegîndu-se doar cu o sperietura zdravana si cu o durere de cap. Ron a trebuit sa faca o schimbare. Pentru aceasta a avut la dispozitie doar cîteva secunde, altfel totul putea sa fie prea tîrziu.

Cît esti de atent la modificarile cu care te întîlnesti pe parcursul vietii ? Esti gata sa faci schimbarile care se impun pentru a nu plati un pret mult mai mare ?

Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa fiu cu luare aminte la împrejurarile vietii si todeauna sa aleg sa schimb ceea ce este dupa voia Ta . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.