20 IULIE VREAU ACUM!

0
38


“Omorâți mădularele voastre care sunt pe pământ”
(Coloseni 3:5)

O mare companie de cărți de credit, are o reclamă TV cu următorul slogan: “Poți avea totul acum!” Îți sună cunoscut? Nu s-a schimbat foarte mult. Satan i-a spus lui Evei: “Dacă vrei acest fruct, ia-l”. Ia-ți această carte de credit nouă, cu dobândă mică și nu trebuie să plătești nimic un an de zile. Ați auzit bine, oameni buni, fără dobândă și fără plăți un an întreg”. Dacă faci parte dintr-o familie numeroasă cu o datorie mare pe cărțile de credit, nu înghiți momeala. Este timpul să scapi de dato­rie, nu să te afunzi mai tare în ea. Dacă ai nevoie de ajutor, încearcă să folosești următoarele prin­cipii biblice:

1) “Omorâți mădularele voastre care sunt pe pământ” (Coloseni 3:5). Nu mai tânji după lucruri de care nu ai nevoie. Ci încearcă să te bucuri de ceea ce ai.

2) Dacă nu dai zeciuială, începe acum! Vei trece de la economia nesigură a lumii, la economia scutită de cădere a lui Dumnezeu. Când dai zeciuială, El îți promite să-ți apere interesele și să-ți dea “belșug de binecuvântare” (Maleahi 3:8-12).

3) “Al Domnului este pământul cu tot ce este pe el” (Psalmul 24:1), iar El garantează să Se “îngri­jească de toate trebuințele voastre” (Filipeni 4:19). Așa că, înainte de a merge la cumpărături, încearcă să te rogi! Cere-I lui Dumnezeu ceea ce ai nevoie, apoi așteaptă răspunsul Lui.

4) Începe să dăruiești din ceea ce ai. “Unul, care dă cu mâna largă, ajunge mai bogat; și altul, care economisește prea mult, nu face decât să sărăcească. Sufletul binefăcător va fi săturat” (Proverbe 11:24-25). Pune în practică! Ascultă-L pe Dumnezeu și vezi ce se întâmplă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.