20 Februarie

0
41

” Drept raspuns, Isus i-a zis: Inapoia Mea, Satano! Este scris: “Sa te închini Domnului Dumnezeului tau, si numai Lui sa- I slujesti.” Luca 4:8

O fetita a cerut tatalui sau sa o ajute pentru a-si face temele. În acel timp însa, tatal sau era la computer unde scria o scrisoare pentru compania la care lucra. Televizorul era deschis si cu volumul la maxim, iar fii sai mai mici se certau de zor, ca sa obtina aceeasi jucarie.

Pentru a raspunde fiicei sale, tatal si-a dat seama ca nu se poateconcentra.De aceea a hotarât sa se opreasca din compunerea scrisorii, sa închida televizorul si sa-i linisteasca pe cei mici. Tatal n-a putut da un raspuns corect, decât atunci când si-a îndreptat toata atentia asupra aceleia care avea nevoie de ajutor. Ai trait si tu aceleasi situatii; nu-i asa?

Daca este nevoie sa facem liniste atunci când trebuie sa raspundem celor ce ne solicita ajutorul, cu cât mai mult trebuie sa cautam aceeasi atmosfera, atunci când dorim sa venim înaintea lui Dumnezeu. Diavolul încearca sa ne distraga atentia, sau sa ne bruieze sugerându-ne alte gânduri, ca în cazul lui Petru. Pentru a ne gasi linistea, trebuie sa avem curajul sa-i raspundem ca Domnul Isus, spunându-i: “Înapoia mea , Satano!”

În contextul în care te afli, poti sa te închini lui Dumnezeu fara sa fii deranjat? Traiesti chiar în aceste momente o partasie deplina cu Hristos; sau trebuie mai întâi sa faci ordine si liniste în jurul tau?

Pentru a nu fi deranjat si pentru a fi concentrat asupra unei singure probleme, merita sa depui orice jertfa!

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa-mi atintesc privirile spre Tine si sa fac liniste în sufletul meu, pentru a auzi vocea Ta. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.