20 Decembrie

0
41

“De alta parte, stim ca toate lucrurile lucreaza împreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, si anume, spre binele celor ce sînt chemati dupa planul Sau.” Romani 8: 28

Daca esti crestin, ai auzit probabil despre adevarul care arata ca Dumnezeu are un plan specific si un scop concret pentru viata ta. Daca ai auzit despre aceste adevaruri crezicu adevarat ca El poate împlini aceste lucruri si în viata ta?

D. Elton Trueblood, un mare teolog din secolul XX, a scris: “Credinta nu înseamna a crede fara dovada, ci a te încrede fara rezerve.” Ce adevăr minunat! “Credinta nu înseamna a crede fara a avea dovezi, ci a te încrededeplin în Dumnezeu fara a avearezerve.”

De multe ori noi nu putem întelege toate lucrurile care se întîmpla în vietile noastre. Si sunt multe lucruri care nu par a avea sens pentru noi, nu-i asa?  Sunt momente cînd trecem prin durere, suferinta, lipsuri si nevoi, care ne fac sa ne întrebam daca Dumnezeu chiar mai are un plan pentru noi.

Dar chiar si în astfel de situatii trebuie sa ne încredem deplin în Dumnezeu si trebuie sa avem o credinta fara rezerve!

Cum putem face acest lucru? Întelegînd adevarul din Romani 8: 28-29: “De alta parte, stim ca toate lucrurile lucreaza împreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, si anume, spre binele celor ce sînt chemati dupa planul Sau. Caci pe aceia, pe care i-a cunoscut mai dinainte, i-a si hotarît mai dinainte sa fie asemenea chipului Fiului Sau, pentru ca El sa fie cel întîi nascut dintre mai multi frati.”

În acest pasaj avem cuvîntul sinergie, care provine din cuvîntul lucrare. Dumnezeu lucreaza cu putere în viata ta, folosind toate circumstantele vietii tale, spre binele tau. Iata de ce poti sa te încrezi pe deplin în Domnul, chiar si atunci cînd lucrurile nu merg asa cum ai vrea tu.

Da, Dumnezeu are un plan pentru viata ta, iar acesta trebuie sa devina scopul vietii tale. De aceea crede ca El va lucra spre binele tau si va duce la împlinire scopul pentru care te-a creat!

SCRIE VERSETUL DE ASTAZI SI LIPESTE-L PE FRIGIDER SAU PE OGLINDA DE LA BAIE, PENTRU A-TI FI O ÎNCURAJARE ZILNICA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.