19 Decembrie

0
41

“Ci voi veti primi o putere, cînd Se va pogorî Duhul Sfînt peste voi, si-Mi veti fi martori în Ierusalim, în toată Iudea, în Samaria, si pîna la marginile pamîntului.” Faptele Apostolilor 1: 8

Pentru a deveni un crestin cu o buna marturie între oamenii din jurul tau, trebuie mai întîi sa faci un angajament personal. Fiecare dintre noi, orice barbat, femeie sau tînar care crede în Cuvîntul lui Dumnezeu, trebuie sa dobîndeasca si sa-si consolideze o marturie a vietii, în asemanare cu Isus Hristos.

Versetul biblic de astazi ne spune: “Ci voi veti primi o putere, cînd Se va pogorî Duhul Sfînt peste voi, si-Mi veti fi martori în Ierusalim, în toată Iudea, în Samaria, si pîna la marginile pamîntului.”

Daca vrei sa traiesti cu adevarat sub autoritatea Domnului Isus Hristos, daca vrei sa fii un crestin ascultator si împlinitor al Cuvîntului Sfînt, atunci trebuie sa te gîndesti cu foarte mare rasponsabilitate laaceasta chemare a lui Dumnezeu, aceea de a-l marturisi pe Domnul în mod personal.

Desigur ca indiferent de ceea ce facem, cu totii suntem într-un fel martori. Numai ca potifi un martor bun, sau unul rau. Poti fie sa îl marturisesti în mod pozitiv pe Domnul Isus fiindo pricina delauda, sau sa nu împlinesti ceea ce El îti cere si sa ajungi o pricina de poticnire.

Noi nu ar trebui sa ne multumim sa-L marturisim pe Dumnezeu numai prin exemplulvietilor noastre, ci trebuie sa avem îndrazneala sa îl marturisim si cu buzele noastre. Daca vrei sa traiesti o viata plina de semnificatie, atunci trebuie sa treci dincolo de tine si lumea ta mica, devenindsare si lumina pentru lumea aceasta.

Sarea trebuie sa patrunda în inimile oamenilor pentru a-i ajuta sa cunosca gustul binecuvîntarilor lui Dumnezeu, iar lumina sa le lumineze cararea spre Hristos. Poate te gîndesti acum si-ti zici : “Nu pot sa spun ca sînt martor , fiindca nu am o buna marturie.”

Crestine, nu conteaza parerea ta despre cît de mica si nesemnificativa este viata ta. Începe chiar din starea în care te gasesti si schimba întunericul din jurul tau cu lumina Domnului Isus Hristos.  De aceeafa din a-l marturisi pe Domnul o prioritate a vietii tale, chiar azi!

TRANSFORMA-TI VIATA ÎNTR-O BUNA MARTURIE PENTRU DOMNUL ISUS, CA SA POTI DEVENI CRESTINUL PE CARE DUMNEZEU L-A CHEMAT ÎN LUCRAREA SA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.