20 August

0
36

” Ferice de cel ce rabda ispita.Caci dupa ce a fost gasit bun, va primicununa vietii, pe care a fagaduit-o Dumnezeu celor ce-L iubesc.” Iacov 1:12

Pentru ca niciunul dintre noi nu este scutit de ispite, cel ce poate sacreada, ca lui nu i se poate întâmpla sa cada, este lipsit de întelepciune.  Toti avem anumite slabiciuni. Daca suntem tari într-un domeniu al vietii, cusiguranta ca suntem vulnerabili în altele.

Pentru ca în timpul Razboiului Civil din S.U.A, vestele antiglont au devenitfoarte obisnuite, foarte multi oameni nu s-au mai pazit de gloante, crezândca vor fi protejati de vestele pe care le poarta. Mai devreme sau mai târziuînsa, au trebuit sa constate, unii platind chiar cu pretul vietii, cavestele antiglont nu i-au putut proteja în orice situatie. Acestia s-auexpus pericolului, deoarece s-au crezut invincibili.

Pentru a ne atentiona de posibilitatea caderii, apostolul Pavel ne spune:”Fratilor, chiar daca un om ar cadea deodata în vreo greseala, voi, caresunteti duhovnicesti, sa-l ridicati cu duhul blândetei. Si ia seama la tineînsuti, ca sa nu fii ispitit si tu.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pazeste-ma de ispitele vietii, si nu ma lasa sacred ca sunt invincibil. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.