20 August

0
35


” Nu va strângeti comori pe pamânt , unde le manânca moliile si rugina, si unde le sapa si le fura hotii; ci strângeti-va comori în cer , unde nu le manânca moliile si rugina , si unde hotii nu le sapa , nici nu le fura” Mat 6 :19-20

Revista “Forbes” din S.U.A, a prezentat cazul unui sofer caruia i s-a furat radiocasetofonul din masina , de 3 ori în ultima luna. Pentru ca nu cumva sa mai traiasca înca odata aceasta trista experienta, acesta a hotarât sa-si cumpere si sa-si monteze un radiocasetofon detasabil.

Dupa ce a cumparat radiocasetofonul, în ziua urmatoare soferul a mers la un restaurant pentru a servi masa împreuna cu întreaga lui familie. Înainte de a încuia masina, el si-a scos radiocasetofonul si l-a luat în restaurant, avându-l în atentie tot timpul .

Dupa ce au terminat de servit masa, întreaga familie era foarte bucuroasa pentru ca noul radiocasetofon a fost tot timpul în siguranta. Bucuria lor n-a tinut însa prea mult, pentru ca ajunsi în parcare , au constatat ca de data aceasta le-a fost furata masina !

Traim într-o lume în care bunurile materiale îsi pierd valoarea, sau pot fi furate. De aceia trebuie sa învatam sa ne strângem comori în cerurui , unde suntcu adevarat în siguranta.

Rug. Doamne Dumnezeule; fii pentru mine un turn de scapare, unde sa pot gasi adapost si siguranta în orice vreme. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.