2 Octombrie

0
42

“Iar a Celui ce, prin puterea care lucreaza în noi, poate sa faca nespus mai mult decît cerem sau gîndim noi, a Lui sa fie slava în Biserica si în Hristos Isus, din neam în neam, în vecii vecilor! Amin.” Efeseni 3: 20-21

Ai vrea sa traiesti o viata plina de putere? Vreau sa-ti spun ca dorinta ta poate fi împlinita. În epistola catre Efeseni, apostolul Pavel ne transmite o promisiune minunata de la Dumnezeu: El ne spune ca este dreptul nostru sa traim o viata plina de putere!

Adu-ti aminte de ceea ce a spus Domnul Isus în Ioan 10: 10: “Eu am venit ca oile sa aiba viata, si s-o aiba din belsug.” Bogatiile Sale”¦darurile Sale”¦binecuvîntarile Sale, mila si bunatatea Sa de nemarginit”¦toate îti sînt disponibile!

Asadar, ce înseamna aceasta viata din abundenta pe care ne-o promite Domnul? Este acea putere supranaturala cu care Dumnezeu ne transforma. Atunci cînd esti binecuvîntat în acest fel, te poti ridica deasupra circumstantelor cu care te confrunti, primesti o noua viziune asupra vietii, traiesti dincolo de limite vietii la care traiesc ceilalti oameni si nu numai ca astepti, ci si primesti lucruri minunate de la Domnul.

Sfînta Scriptura ne spune prin vocea lui Iacov, în capitolul 4: 2: “nu aveti, pentru ca nu cereti.” Da, Dumnezeu doreste sa-ti dea mai mult decît ai visat vreodata”¦cu o conditie: daca îi vei cere!

Rugaciunea mea pentru tine este sa începi sa vorbesti cu Domnul tau, sa-i ceri cu îndrazneala ceea ce doresti, asteptînd apoi vremea în care El are sa-siîmplineasca promisiunea. Cere-i lui Dumnezeu sa-ti dea toate binecuvîntarile pe care ti le-a pregatit si pe care ti le-a promis”¦

Gîndeste-te putin la adevatul acesta”¦ Lui Dumnezeu îi place sa-si binecuvînteze copii! El vrea sa toarne peste noi ce are mai bun. Domnul nostru nu este sovaitor în a împlini ceea ce ne-a promis si nici nu-i pare rau de lucrurile pe care ni le ofera. El tine si împlineste tot ceea ce a promis.

De aceea, cînd te rogi nu trebuie sa-i fortezi mîna lui Dumnezeu, ci deschide-ti inima în fata Lui, pentru a putea primi în acest fel toate lucrurile pe care El doreste sa ti le dea.

Doresc ca sa începi chiar de azi sa ai asteptari marete de la Domnul nostru. Îndreapta-ti întreaga atentie asupra Lui si pune-ti toata credinta în El, pentru ca viitorul tau e în mîini sigure alaturi de Dumnezeu!

Îti pot promite un lucru: daca vei face acestea, viata ta se va schimba radical!

TE BUCURI DE VIATA MINUNATA PE CARE TI-A PROMIS-O DOMNUL? ÎNCEPE ZIUA AVÎND ASTEPTARI MARI DE LA DUMNEZEU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.