„Cuvintele Tale au fost bucuria și veselia inimii mele”
(Ieremia 15:16)

Dumnezeu le promite anumite lucruri celor ce petrec timp în fiecare zi ca să-L cunoască prin Cuvântul Său. Să ne uităm la câteva dintre ele:

1) Bucurie. „Când am primit cuvintele Tale, le-am înghițit; cuvintele Tale au fost bucuria și veselia inimii mele, căci după Numele Tău sunt numit, Doamne, Dumnezeul oștirilor”.

2) Putere. „Acum, fraților, vă încredințez în mâna lui Dumnezeu și a Cuvântului harului Sau, care vă poate zidi sufletește, și vă poate da moștenirea împreună cu toți cei sfințiți” (Faptele Apostolilor 20:32).

3) Pace. „Multă pace au cei ce iubesc Legea Ta, și nu li se întâmplă nici o nenorocire” (Psalmul 119:165). „De ai fi luat aminte la poruncile Mele, atunci pacea ta ar fi fost ca un râu” (Isaia 48:18).

4) Stabilitate. „Am necurmat pe Domnul înaintea ochilor mei: când este El la dreapta mea, nu mă clatin. De aceea inima mi se bucură, sufletul mi se veselește, și trupul mi se odihnește în liniște” (Psalmul 16:8-9).

5) Izbândă. „Cartea aceasta a legii să nu se depărteze de gura ta; cugetă asupra ei zi și noapte, căutând să faci tot ce este scris în ea; căci atunci vei izbândi în toate lucrările tale, și atunci vei lucra cu înțelepciune” (losua 1:8).

6) Rugăciuni ascultate. „Dacă rămâneți în Mine, și dacă rămân în voi cuvintele Mele, cereți orice veți vrea, și vi se va da” (loan 15:7).

Bucurie, putere, pace, stabilitate, izbândă și rugăciuni ascultate – acesta sunt lucruri pe care și le dorește toată lumea. Dar tu? Ei bine, nu  mai căuta. Dumnezeu a promis că ți le va da când petreci timp cu El, în Cuvântul Său, în fiecare zi.

„Cuvântul lui Dumnezeu pentru astăzi” este un ajutor valoros pentru un om credincios. El consolidează viața spirituală și contribuie la aducerea oamenilor la Hristos. Mulțumim celor care sprijină prin donații, lucrarea de tipărire si distribuire a devotionalului. Dumnezeu să vă binecuvânteze și sa vă răsplătească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.