19 Septembrie

0
39

” Daca marturisesti deci cu gura ta pe Isus ca Domn, si daca crezi în inimata ca Dumnezeu L-a înviat din morti, vei fi mântuit.” Romani10:9

Billy Graham a povestit odata despre o familie din Carolina de Sud, care amers pentru concediu la New York. Înainte de a pleca, ei le-au povestittuturor prietenilor ca în acest concediu vor merge la un mare spectacol ceva avea loc pe Broadway. Cînd au ajuns însa în NewYork, biletele erau dejavândute si nu mai aveau nici o posibilitate de-a ajunge sa vizionezespectacolul.

Acest fapt i-a descurajat foarte mult. Ei se simteau rusinati pentru ca segândeau ca atunci când vor ajunge acasa aveau sa spuna tuturor ca au pierdutocazia cea mai importanta a concediului lor. Pentru ca doreau sa nu se facade rusine, au apelat însa la o alternativa neobisnuita.

Au mers la locul unde s-a tinut concertul si când s-a terminat spectacolulsi-au facut rost de niste bilete folosite, au gasit un program alconcertului si si-au cumparat o caseta cu înregistrarea întreguluispectacol. S-au reintors apoi în camera de hotel, unde au învatat toatecântecele . Când au ajuns acasa au început sa fredoneze toate melodiile dinconcert, fiind siguri ca nimeni nu-i va suspecta ca de fapt n-au vazutspectacolul.

Asemenea acestor oameni, sunt si unii crestini care n-au avut niciodata oîntîlnire reala cu Hristos, dar cu toate acestea participa la toateserviciile de închinare, sunt activi în biserica, sustin orice cauza dreaptasi sunt gata pentru orice darnicie .

Toate acestea sunt însa melodia cu care ei încerca sa acopere realitateatrista a inimii lor, din care lipseste Hristos.Ei îl admira pe Hristos,  încearca sa se identifice cu învatatura Lui , dar nu traiesc bucuria de a-Lavea pe El în realitate ca Domn al vietii lor.

Nu lasa ca Hristos sa fie un strain pentru tine si nu mai trai în falsitate.  Recunoaste-ti vinovatia si pocaieste-te de ipocrizie, pentru ca melodiavietii tale sa fie expresia adevarului pe care îl traiesti.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule ; pune si-n gura mea o cântare noua, care sa fiemelodia ce exprima bucuria partasiei cu Tine prin jertfa Fiului Tau. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.