19 Noiembrie

0
53

” ..tu fii treaz în toate lucrurile, rabda suferintele, fa lucrul unui evanghelist si împlineste-ti bine slujba.” 2 Timotei 4:5

Traim într-o societate în care tot mai multi oameni asteapta ca lucrurile sa se petreaca instant. O sotie proaspat casatorita a sunat într-o zi la un ziar ce publica retete culinare si a cerut sa vorbeasca cu redactorul acestora. Când acesta a raspuns la telefon, tânara sotie i-a cerut ajutorul pentru pregatirea unei mese speciale. În acea seara ea urma saaiba ca musafiri, întreaga familie a sefului sotului ei.

Deoarece nu mai pregatise o masa speciala pâna atunci, ea a sunat la redactie, pentru a primi îndrumari de la persoana cea mai calificata, dorind ca toate lucrurile de la acea întâlnire sa fie perfecte. Pentru a pregati masa, spunea ea redactorului, am cumparat un curcan de 9 kg si nu stiu cât de mult trebuie sa-l tin în cuptorul cu microunde, pentru a fi bine gatit.

“Numai un minut! i-a raspuns redactorul, încercând în acest rastimp sa caute în notitele lui, raspunsul corect. Înainte însa de a primi raspunsul asteptat,tânara sotie obisnuita cu mâncarurile preparate la minut, a încheiat conversatia într-un mod foarte politicos spunând : “Multumesc foarte mult; mi-ati fost de un mare ajutor!

Nu stiu cum o fi aratat acel curcan de 9 kg. pregatit numai un minut, dar siu bine ca în experientele de fiecare zi, multe lucruri nu se pot împlini la minut, ci au nevoie de un timp adecvat si un sacrificiu mult mai mare.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; daruieste-mi întelepciune sa pot cunoaste vremea tuturor lucrurilor si sa astept cu credinta si rabdare împlinirea lor. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.