19 Martie-CĂROR “INFORMAțII” DAI TU CREZARE?

0
37

“Locuiește în țară, și umblă în credincioșie” (Psalmul 37:3)

Frank Furedi a confirmat faptul că în media se folosește tot mai des termenul “frică” prin numărarea expresiei “cu risc” din ziarele britanice. În 1994, termenul a apărut de 2037 de ori. La sfârșitul anului următor, numărul s-a dublat. În anul 2000, “cu risc” a fost tipărit de peste 18.000 de ori. Pericolul mondial a crescut oare de nouă ori în șase ani? Sau avem acces la veștile rele mai rapid în timp real?

“Supraîncărcarea cu informație” a produs cea mai bolnavă generație cunoscută vreodată. Nu numai că noi avem nevoie de antidepresive și tranchilizante, dar și copiii noștri au nevoie de ele. Chiar și animalelor de companie le sunt prescrise! îi mulțumim lui Dumnezeu pentru cunoștințele medicale tot mai avansate, dar trebuie să ne întrebăm: “Cum au reușit oamenii din trecut să treacă peste toate acestea? Ce au făcut ei când au fost stresați?”

lată câteva cuvinte cu care se trezeau ei în fiecare dimineață și cu care mergeau la culcare: “încrede-te în Domnul, și fă binele; locuiește în țară, și umblă în credincioșie. Domnul să-ți fie desfătarea, și El îți va da tot ce-ți dorește inima. Încredințează-ți soarta în mâna Domnului, încrede-te în El, și El va lucra, El va face să strălucească dreptatea ta ca lumina, și dreptul tău ca soarele la amiază.

Taci înaintea Domnului, și nădăjduiește în El. Nu te mânia pe cel ce izbutește în umbletele lui, pe omul, care își vede împlinirea planurilor lui rele”¦ Scăparea celor neprihăniți vine de la Domnul; El este ocrotitorul lor la vremea necazului. Domnul îi ajută și-i izbăvește; îi izbăvește de cei răi și-i scapă, pentru că se încred în El” (Psalmul 37:1-7)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.