19 Martie

0
34

” Ferice de omul care nu se duce la sfatul celor răi, nu se oprește pe calea celor păcătoși, și nu se așează pe scaunul celor batjocoritori! Ci își găsește plăcerea în Legea Domnului. Și zi și noapte cugetă la Legea, Lui!” Ps.1:1-2

Un om al lui Dumnezeu se deosebește față de oamenii din lume, prin felul cum gândește, modul cum acționează și felul în care vorbește. Pe lângă aceste mărturii evidente, un om al lui Dumnezeu se deosebește de lume și prin faptul că el își saturează viața cu Cuvântul lui Dumnezeu.

Pentru un creștin, citirea Cuvântului lui Dumnezeu nu este o obligație, ci o oportunitate de a petrece timp cu Dumnezeu, pentru a afla adevărul despre cum să-și trăiască viața, ca să poată avea parte de fericire.

Nu-i așa că dorești să petreci tot mai mult timp cu cei pe care îi iubești ?

Dacă îl iubești pe Dumnezeu, cu o dragoste adevărată, atunci vei dori să petreci tot mai mult timp împreună cu El.

Un mod practic în care poți petrece un timp de părtășie cu Dumnezeu este acela de a pune deoparte un timp, adâncindu-te în Cuvântul lui Dumnezeu. Datorită acestui fapt, oamenii lui Dumnezeu prețuiesc Cuvântul Scripturii, sunt nerăbdători să audă acest Cuvânt și citesc cu plăcere Sfânta Scriptură.

În acest timp de părtășie în Cuvânt nu ar trebui însă să ne mulțumim doar să apreciem Cuvântul lui Dumnezeu, ci să petrecem timp și să medităm la tot ceea ce am citit sau auzit.

N-aș vrea însă să credeți că vă îndemn la o meditație de tipul New Age, despre care auzim atât de mult astăzi. Ca și credincioși, noi nu ar trebui să ne anihilăm starea de gândire conștientă și să lăsăm gândurile să ne zboare spre nicăieri. Meditația Biblică înseamnă a-ți îndrepta toata atenția asupra Cuvântului Scripturii, pentru a descoperi și înțelege ceea ce Dumnezeu îți vorbește.

Prieteni, dacă doriți cu adevărat să ajungeți oameni ai lui Dumnezeu, atunci trebuie să vă umpleți viața cu Cuvântul Scripturii!

UN OM AL LUI DUMNEZEU ÎȘI SATUREAZĂ VIAțA CU CUVÂNTUL SCRIPTURII!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.