19 Mai

0
43

“De alta parte, stim ca toate lucrurile lucreaza împreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, si anume, spre binele celor ce sînt chemati dupa planul Sau.” Romani 8: 28

Daca te confrunti cu o mare problema si te întrebi cum vei reusi sa o depasesti, în aceasta zi
as dori sa-ti prezint cîtiva pasi pe care ar trebui sa îi urmezi ca sa gasesti acesta biruinta si sa-ti fie potolite furtunile prin care treci:

1. În primul rînd, încrede-te în Dumnezeu. Îmi place foarte mult ceea ce a spus marele predicator Charles Spurgeon: “Dumnezeu e prea Bun ca sa fie rau si e prea Întelept pentru a gresi. De aceea atunci cînd nu îi mai simti mîna, sa stii ca te poti încrede deplin în inima Sa.”

Dumnezeu doreste sa îti dea tot ce este mai bun în viata, si aceasta pentru marirea si glorificarea numelui Sau. Fiindca doreste sa te faca asemenea Domnului Isus Hristos, El va folosi circumstantele pe care le îngaduie în viata ta.

Încrede-te în aceasta promisiune pe care o gasesti în versetul de astazi: “De alta parte, stim ca toate lucrurile lucreaza împreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, si anume, spre binele celor ce sînt chemati dupa planul Sau.”

2. În al doilea rînd, fii multumitor în orice situatie. Se poate sa nu întelegi întotdeuna circumstantele prin care treci si de ce Dumnezeu le-a îngaduit în viata ta. Cu toate acestea, un lucru este sigur: Dumnezeu se foloseste de orice situatie pentru a te faceasemenea lui Isus Hristos si pentru a te duce cu un pas înainte înspre scopul pe care îl are cu privire la viata ta.

Apostolul Pavel a fost aruncat din barca, batut si încarcerat. Cu toate acestea, el ne îndeamna prin cuvîntul dinEfeseni 5: 20 sa multumim totdeauna lui Dumnezeu Tatal, pentru toate lucrurile, în Numele Domnului nostru Isus Hristos. Apostolul Pavel a depasit problemele din viata lui avînd încredere în Dumnezeu si multumind pentru toate situatiile prin care Dumnezeu a îngaduit sa treaca.

De ce nu vrei sa faci si tu acelasi lucru începînd chiar din aceasta zi?

DUMNEZEU DORESTE SA TE FACA ASEMENEA LUI ISUS HRISTOS SPRE MARIREA SI GLORIFICAREA NUMELUI SAU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.