18 Mai

3
36

“Si pe aceia pe care i-a hotarît mai dinainte, i-a si chemat; si pe aceia pe care i-a chemat, i-a si socotit neprihaniti; iar pe aceia pe care i-a socotit neprihaniti, i-a si proslavit.” Romani 8: 30

Din locul în care ai ajuns în aceasta zi, se poate ca viitorul sa -ti para înspaimîntator”¦
Esti pus în fata unor decizii care privesc cariera ta, cît siviitorul familiei tale? Te întrebi unde vei fi peste 5, 10, sau chiar peste 20 de ani?

Poate ca nu stii unde trebuie sa mergi, sau se poate ca desi stii unde trebuie sa ajungi, acest fapt nu te ajuta cu nimic fiindca nu stii ce vei face atunci cînd vei ajunge acolo! Daca esti în fata acestor decizii, vreau sa te încurajez în aceasta zi: Dumnezeu stie încotro trebuie sa te îndreptisi stie si drumul pe care îl ai de parcurs pentru a ajunge acolo.

De fapt, El este sigur cu privire la ceea ce urmeaza sa faci. Pentru Dumnezeu, scopul vietii tale este hotarît. El asteapta doar momentul potrivit pentru a te aduce acolo unde este cel mai bine pentru tine.

Nu stiu daca ti-ai dat seama, dar în versetuld de astazi verbele care descriu lucrarea lui Dumnezeu pentru tine sunt la timpul trecut. Dumnezeu care te-a chemat, te-a si pregatit pentru a atinge scopul minunat al vietii tale. Pentru El acest scop este un lucru deja împlinit, fiindca Dumnezeul nostru este un Dumnezeu vesnic.

Dumnezeu înseamna eternitate. De aceea pentru El timpul nu conteaza, ci are importantadoar momentul potrivit în care împlineste ceea ce deja a hotarît. Planul pe care îl are cu privire la tine este din vesnicii si se va împlini cu siguranta. El îti cunoaste viitorul si a hotarît deja fiecare pas pe care trebuie sa-l faci pentru a-l atinge.

De aceea nu trebuie sa te mai îngrijorezi pentru viitor, fiindca în zilele care vin nu vei facealtceva decît sa împlinesti planul lui Dumnezeu!

Fiecare circumstanta pe care o traiesti,  face parte din planul etern al lui Dumnezeu cu privire la viata ta. Încrede-te în Dumnezeu si fii sigur ca El te pregateste pentru împlinirea scopului pe care deja l-a hotarît pentru tine.

RESPIRA ADÎNC! DOMNUL E LA CÎRMA VIETII TALE!

3 COMENTARII

  1. nu pot sa cred…..chiar la ce ma gandeam azi, Dumnezeu mi-a dat raspunsul…o ce Mare Dumnezeu avem Slavit Sa Fie El in Veci de Veci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.