19 Ianuarie

0
34

“V-am spus aceste lucruri ca să aveți pace în Mine. În lume veți avea necazuri; dar îndrăzniți, Eu am biruit lumea.” Ioan 16:33

Avem parte de încercari, chiar daca suntem urmasi ai lui Hristos. De fapt, acesta este pretul pe care trebuie sa-L platim fiindca ne-am dedicat viata Domnului.

Un mare lucru pe care n-ar trebui însa sa-l uitam indiferent de situatiile prin care trecem, este ca putem avea pace si bucurie chiar si în cele mai grele momente de încercare si stres.

Poti avea acesta binecuvantare, numai atunci cand în mijlocul problemelor si framantarilor cu care te confrunti, te încrezi în Dumnezeu , fiind deplin constient ca El este credincios în împlinirea promisiunilor facute.

Acest adevar este subliniat si de Cuvantul Scripturii care spune: “Asa ca cei ce sufar dupa voia lui Dumnezeu, sa-si încredinteze sufletele credinciosului Ziditor, si sa faca ce este bine” 1 Pet.4:19

În aceasta zi as dori sa te provoc ca în momentul în care vei mai trece prin vre-un necaz, sa-ti aduci aminte ca si Hristos a suferit la fel ca si tine, dar a trecut biruitor prin toate necazurile si încercarile pricinuite de Diavol, sau de împotrivitori,  fiindca S-a încrezut deplin în Tatal. Ca urmas a lui Hristos, poti avea si tuaceiasi biruinta pe care si Domnul Isusa avut-o dovedind aceiasi credinciosie.

ÎN CELE DIN URMA, NICI O ÎNCERCARE A VIETII NU-TI POATEFACE VRE-UN RAU, ATUNCI CAND TRAIESTI CA UN COPIL A LUI DUMNEZEU, CARE SE ÎNCREDE DEPLIN ÎN TATAL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.