„În chipul acesta veți fi îmbogățiți în toate privințele, pentru orice dărnicie” (2 Cor. 9:11)

Când dăruiești pentru a împlini rugăciunea Domnului „vie împărăția Ta, facă-Se voia Ta …pe pământ (Matei 6:10), El Se va asigura că vei avea tot ce ai nevoie la momentul potrivit. Aceasta este garanția Lui și temerile tale cu privire la rugăciune ar trebui spulberate.

De fapt, există un singur lucru care ar trebui să te preocupe în materie de dărnicie: sa nu fii atât de lipsit de dărnicie încât Dumnezeu să nu se mai implice în finanțele tale. Nu poți face nimic pentru a câștiga sau pentru a merita dragostea lui Dumnezeu, dar trebuie să-ți pui în aplicare credința și să urmezi instrucțiunile Lui dacă dorești să umbli în binecuvântarea Sa.

Așadar, iată ce întrebare ar trebui să-ți pui: „Cine se pricepe cel mai bine să-mi împlinească nevoile, Dumnezeu sau eu”? Dacă ești generos cu Dumnezeu, El Se va asigura să ai mai mult decât suficient pentru a putea continua să fii generos. Dar, mai întâi, El dorește să te vadă investind mai mult în Împărăția Lui – nu pentru a obține ceea ce-ți dorești de la El, ci pentru că prețuiești planul Său veșnic mai mult decât propriile tale interese.

Ești pregătit să umbli prin credința și să profiți de legea secerișului, invitându-L pe Dumnezeu să Se implice în finanțele tale? Deseori banii reprezintă ultima ușă pe care I-o deschidem lui Dumnezeu, întrucât credem că ei reprezintă siguranța noastră.

Dacă îți dorești cu adevărat să ai siguranță financiară, implică-L pe Dumnezeu în finanțele tale cât mal repede. Cu cât începi să semeni mai repede, cu atât mai curând vei începe să strângi recolta. Când se întâmplă toate acestea, nu vei mai face lucrurile niciodată așa cum le făceai înainte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.