19 Aprilie -Bătrânul chinez Li

0
48

“Căci mie nu mi-e rușine de evanghelia lui Hristos, fiindcă ea este puterea lui Dumnezeu pentru mântuirea fiecăruia care crede.” Romani 1.16

Misiunea din China a lucrat odinioară spre marea binecuvântare a acestei țări mari. Vestea creștină a pătruns până în cele mai îndepărtate zone.

În Sining, în China de nord-vest, venise la credința în Domnul Isus Hristos bătrânul Li. De atunci vizita în fiecare duminică, fie că ploua, fie că era soare, strângerile laolaltă ale credincioșilor. Li locuia în munți la o depărtare mare de oraș. Drumul ducea în mare parte printr-o văgăună foarte îngustă, care devenise nesigură datorită lupilor și hoților. Dar bătrânul om se bucura atât de mult de ziua de duminică, încât cu o noapte înainte nu putea să doarmă de bucurie. Imediat ce cântau cocoșii, pornea la drum, cânta pe tot drumul și nu venea niciodată prea târziu. Chiar și în zilele cele mai geroase ale iernii sosea strălucind de bucurie la misiune. Deoarece viața și mărturia sa erau în concordanță, mulți au fost conduși prin el la mântuire.
Bătrânul Li a fost odinioară un păgân.
Nu este el oare o mărturie minunată pentru ceea ce poate face harul lui Dumnezeu, arătat în Hristos Isus, dintr-un păgân? Nu ne rușinează drumul acestui bătrân creștin, bucuria sa în mântuire și râvna sa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.