18 Aprilie -Ajutor în necaz

0
37

“Domnul este tăria mea și scutul meu; în El mi se încrede inima, și sunt ajutat.” Psalmul 28.7

Odată a venit un om cu necazul său mare la evanghelistul John Wesley și i-a mărturisit lui toate grijile sale. Aceste griji erau atât de mari și multe, încât omul nu mai vedea nicio cale de ieșire. În fața lor, pe pășune era o vacă, ce își întindea capul peste gardul de scânduri. “De ce privește vaca peste gardul de scânduri?” îl întrebă Wesley pe acel om. “Pentru că nu poate privi printre scânduri!” răspunse acesta simplu. “Așa aș face și eu în cazul dumneavoastră”, a spus Wesley.

Când grijile devin un munte, nu trebuie să încercăm să le învingem prin propria putere. În predica de pe munte, Domnul a spus: “Cine dintre voi, chiar îngrijorându-se, poate să adauge măcar un cot la înălțimea lui?” De aceea trebuie să privim cu inimi sincere peste îngrijorări la Domnul Isus.
Chiar dacă în jurul tău totul este întunecos și necazul este foarte mare, privește la Domnul, care are toată puterea în cer și pe pământ. El este mai mare și mai puternic decât toate forțele, puterile și împrejurările acestei lumi și ale acestui timp. El este și rămâne marele Dumnezeu, care nu-i părăsește și nu-i uită niciodată pe ai Săi. prezența Mântuitorului în viața noastră ne dăruiește liniștea după care suspinăm deseori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.