18 Octombrie

0
43

“Hotul nu vine decât sa fure , sa junghie si sa prapadeasca. Eu am venitca oile sa aiba viata, si s-o aiba din belsug.”

În cartea sa intitulata “Traind dincolo de frica” Bruce Larson, a povestit oîntâmplare deosebita traita de un judecator din Iugoslavia. În timp ce amers în baie sa schimbe un bec care s-a ars, acesta s-a electrocutat.

Când sotia sa a auzit zgomotul care s-a produs, a deschi usa de la baie sil-a vazut pe sotul ei întins pe dusumea, fara suflare.

Aceasta a chemat imediat serviciul de asistenta medicala, care n-au facutnimic altceva decât sa constate decesul. Înainte însa de a i se întocmiactele de deces, acesta a fost dus într-o camera de la morga spitalului,  unde întins pe o masa de beton, trebuia sa astepte 24 de ore.

În timpul noptii, judecatorul însa si-a revenit . S-a trezit din acea moarteclinica si când a realizat unde se afla, a început sa bata la usa.

În loc însa sa deschida, paznicul spitalului care a auzit zgomotul, a fugitîngrozit. Dupa numai câteva minute, acesta s-a întors însa împreuna cu unprieten si a deschis usa.

Dupa ce au trecut momentele de groaza, judecatorul a cerut paznicului sa-lajute sa dea un telefon sotiei sale, si s-o roage sa vina sa-l ia de laspital.

Când si-a sunat sotia, aceasta i-a închis imediat telefonul, crezând ca esteo gluma proasta! Când judecatorul a sunat din nou si i-a spus:”Draga; eusunt! Paralizata de frica, sotia n-a putut sa-i raspunda nici un cuvânt.

Dupa ce si-a sunat mai multi prieteni care aflasera deja de moartea lui, siacestia i-au spus ca trebuie sa fie vreo stafie, pentru ca nu se poate caprietenul lor pe care salvarea l-a dus la morga sa mai fie în viata!

Desi a încercat sa le explice ce s-aîntâmplat, niciunul dintre ei nu l-acrezut pâna când nu si-a sunat un prieten care înca nu auzisera de moartealui, care i-a sunat apoi pe toti cei din familie, pentru a le comunica mareaveste.

Nu-i asa ca-i la fel de greu sa credem ca exista o înviere a mortilor? Dacaînca nu ai aceasta convingere, lasa-L în aceasta zi pe cel ce a biruitmoartea sa-ti vorbeasca în mod personal pri declaratia : “Eu am venit caoile sa aiba viata, si s-o aiba din belsug.”

Rugaciune: Doamne Isuse; ajuta-ma sa cred în înviere si sa astept cu credinta ziuarevenirii Tale, ca sa ma reintâlnesc cu toti cei dragi, care vor învia. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.