18 Noiembrie

0
34

“În anul mortii împaratului Ozia, am vazut pe Domnul sezînd pe un scaun de domnie foarte înalt, si poalele mantiei Lui umpleau Templul.” Isaia 6: 1

Esti îngrijorat pentru viitor, pentru natiunea noastra, pentru liderii nostrii? Conform versetului de azi, Isaia si restul israelitilor erau îngrijorati de moartea împaratului lor pamîntesc. Ei sufereau si se îngrijorau pentru viitor.

Însa Dumnezeu i-a aratat lui Isaia o parte a gloriei si a sfinteniei Sale. Acest profet ne descrie cum L-a vazut pe Domnul stînd “pe un scaun de domnie foarte înalt.” Isaia l-a vazut pe Dumnezeu stînd pe tronul universului.

Atunci cînd a intrat în prezenta Domnului, Isaia si-a dat seama ca exista cineva mai mare decît toti împaratii lumii. Numele acestuia este Dumnezeu cel Sfînt, Domnul cel puternic.

Asemenea israelitilor, si noua ne este usor sa ne îngrijoram pentru viitor, sa ne întrebam ce a mers rau si sa ne întrebam ce se va întîmpla cu lumea din jurul nostru.

Însa, ca si crestini noi n-ar trebui sa ne framîntam, nici sa ne îngrijoram. Nu trebuie sa ridicam umerii, îngrijorîndu-ne pentru ceea ce urmeaza, pentru ca stim ca Dumnezeu este la cîrma întregului univers.

În rai nu exista panica”¦ci doar planuri. Dumnezeu nu umbla niciodata pe strazile din rai, întrebîndu-se asupra lucrurilor pe care urmeaza sa le faca!

De aceea, indiferent de ceea ce se întîmpla în lume, oricît de scapate de sub control par lucrurile, adu-ti aminte ca si în aceste situatii Dumnezeu este la cîrma universului.

Astazi ma rog sa-ti întorci mintea de la lucrurile pamîntesti si sa-ti îndrepti ochii cu credinta spre Domnul Isus, Mîntuitorul lumii. El domneste în mod minunat pe tronul universului!

ASTAZI, MULTUMESTE-I LUI DUMNEZEU PENTRU CA DOMNESTE ASUPRA ÎNTREGULUI UNIVERS, STÎND PE TRONUL SAU DE SLAVA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.