17 Noiembrie

0
55

“Nu se vînd oare doua vrabii la un ban? Totusi, nici una din ele nu cade pe pamînt fara voia Tatalui vostru.” Matei 10: 29

Versetul de astazi ne spune ca nici macar o pasare nu cade la pamînt fara voia Tatalui Ceresc. Daca Domnului îi pasa de o pasare, oare nu cu atît mai mult îi pasa de tine?

Ba da! Este incredibil faptul ca acel Dumnezeu care a creat stelele si care le striga pe nume, este Cel care stie numarul firelor de par de pe capul nostru.

Nu numai ca ne stie firele de par, dar ne stie si numele. Numele tau este înregistrat în inima si mintea lui Dumnezeu!

Dumnezeu te cunoaste. Îti stie trecutul si viitorul. Iar lucrul pe care îl cunoaste mai bine ca oricine este inima ta.

Lucrul acesta poate ca te sperie: Domnul stie si ceea ce este mai rau în tine. Însa, partea cea mai grozava este ca desi te stie cu toate relele tale, El te iubeste!

Poate ca astazi simti ca L-ai dezamagit pe Dumnezeu. Poate îti este rusine de ceva din trecutul tau, poate un esec nu-ti permite sa mergi mai departe în viata”¦

Daca ai aceste sentimente, tine minte ca la Domnul Isus esecul nu este finalul. Domnul te poate restaura! Dumnezeu îti cunoaste inima! Stie totul despre tine. Stie ce nevoi ai si doreste sa îti împlineasca aceste nevoi. Îi vei permite acest lucru?

BUCURA-TE DE FAPTUL CA DUMNEZEU TE CUNOASTE MAI BINE DECÎT AI VREA CA EL SĂ STIE SI TE IUBESTE MAI MULT CA ORICINE ALTCINEVA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.