18 Martie PUNE-L PE DUMNEZEU “PE PRIMUL PLAN” ÎN TOATE LUCRURILE

0
66

“Voi cere “¦ cele dintâi roade” (Ezechiel 20:40]

Dumnezeu dorește să fie numărul unu în viața ta! Când însă nu este, lucrurile nu vor merge bine pentru tine. În loc sâ-L rogi pe Dumnezeu să-ți binecuvânteze planurile, cere-l să-ți dea planuri pe care El le poate binecuvânta. Domnul Isus a putut spune da unui lucru și nu altuia pentru că a înțeles planul lui Dumnezeu pentru acea zi. Poți indica un singur moment stresant sau confuz din viata lui Hristos? Nu, când a apărut vreun conflict, El a spus: “totdeauna fac ce-I este plăcut” (loan 8:29). Asta pentru că Și-a luat timp să-L consulte pe Tatăl.
Cât mai ai de gând să te lași atras în 101 direcții? Nimic nu se va schimba până când nu te hotărăști să-l dai lui Dumnezeu ceea ce cere ““ primele tale roade. Nu-I da partea din zi când ești epuizat, când nu mai gândești limpede și abia îți mai ții ochii deschiși; dă-i cea mai bună parte dintr-o zi. Atunci ți se vor descoperi adevăratele tale priorități.
De la a te îmbrăca până la stabilirea programului, roagă-L să te ajute să faci alegerile care-L glorifică. Când devii tot mai conștient de prezența Lui, îți va fi imposibil să-L “plasezi într-un compartiment”. Evenimentele obișnuite vor devenii evenimente sacre deoarece El este implicat în ele. Cere-I să te călăuzească în alegerile pe care le faci și să-ti dea putere în sarcinile pe care le ai de dus la capăt. Pune-L pe primul loc în tot ce îți propui să faci și El îți va arăta cărarea ce duce la pace. Căutarea călăuzirii clipă de clipă a Duhului Sfânt te va face să te bucuri de fiecare zi din viața ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.