18 Martie

0
41

“Ferice de omul care nu se duce la sfatul celor răi, nu se oprește pe calea celor păcătoși, și nu se așează pe scaunul celor batjocoritori!” Ps.1:1

Așa cum am văzut în ultimele zile, fiecare din noi trebuie să fie foarte atent la sfaturile pe care le ascultă și oamenii cu care intră în tovărășie.

Un om al lui Dumnezeu nu trebuie însă să fie diferit doar prin modul cum gândește, sau cum trăiește, ci și prin felul cum vorbește. De aceea, omul lui Dumnezeu nu trebuie să se așeze pe scaunul celor batjocoritori.

În versetul biblic de astăzi se observă o progresie a faptelor omului care începe prin a se duce, continuă cu a se opri și se sfârșește cu a se așeza.

A te duce la sfatul celor răi înseamnă a asculta de îndemnurile celor păcătoși. A te opri pe calea celor păcătoși înseamnă a accepta același stil de viață ca al celor ce sunt pierduți din punct de vedere spiritual. Iar a te așeza pe scaunul celor zeflemitori înseamnă a lua în derâdere pe Dumnezeu și a-ți bate joc de lucrările pe care Elle-a făcut.

Toți cei care încep prin a asculta de sfatul celor răi ajung la sfârșit pe scaunul batjocoritorilor. Și scaunul zeflemitorilor, al celor ce-și bat joc de Dumnezeu, în împărăția lui Satan, este scaunul șefilor (al celor mai mari păcătoși).

Ca și credincioși, noi nu ar trebui să ne asociem în nici un fel cu cei care își bat joc de Cuvântul lui Dumnezeu, ci să stăm deoparte față de toți cei ce ne-ar putea destrăma sau distruge credința.

UN OM A LUI DUMNEZEU NU SE AȘEAZ PE SCAUNUL CELOR BATJOCORITORI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.