18 Mai

0
43

” Caci toti au pacatuit si sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu. Si sunt socotiti neprihaniti, fara plata, prin harul Sau, prin rascumpararea care este în Hristos Isus” Rom.3:23-24

Experientele pe care le traiesti , pot fi uneori subiective. Cînd însa le pui alaturi cu marturiile celor ce au umblat cu Domnul Isus, si au fost gata sa-L slujeasca chiar cu pretul vietii, esti gata sa strigi ca si Toma altadata : “Domnul meu si Dumnezeul meu “!

O doamna în vîrsta, a mers într-o zi la un birou de asigurari din Mineapolis. Era în timpul recesiunii din SUA, si pentru ca avea mari nevoi financiare, ea a mers sa întrebe daca poate sa fie scutita de a mai plati polita de asigurari pentru viata, a sotului ei. Ajungînd la ghiseu, a încercat sa explice angajatelor ca sotul ei a murit de cîteva luni ;si vaduva fiind, nu mai poate sa achite si aceasta obligatie de plata.

Angajata de le ghiseu s-a uitat la polita de asigurari a sotului sau si i-a spus doamnei : “mama; nu mai trebuie sa platesti imic “! Pentru ca sotul dumitale a murit, noi trebuie sa-ti dam cîteva sute de mii de dolari.

Sute de mii de dolari….! a raspuns batrîna; n-am avut atîtea bani în toata viata . Femeii nu-i venea sa creada . Era asa de bogata fara sa stie, pentru ca nimeni nu-i explicase ce înseamna o polita de asigurare pentru viata si cum poti sa primesti banii atunci cînd cel asigurat moare.

Poate ca si tie înca nu ti-a spus nimeni ca esti bogat fiindca Hristos a murit ! Pretul pe care El l-a platit ne garanteaza viata vesnica si toate binecuvîntarile de aici si cele viitoare.
Prin moartea Lui , esti cel mai bogat, primind asigurarea si rasplatirea de la banca cerului !

Rug. Dumnezeul pacii; ajuta-ma sa cred ca nu este nici o situatie ce nu poate fi schimbata prin harul Tau si ca prin Fiul Tau sunt bogat , primind tot ceea ce nu pot dobîndi singur. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.