18 Iunie

0
34

“Caci noi n-avem de luptat împotriva carnii si sîngelui, ci împotriva capeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stapînitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor rautatii care sînt în locurile ceresti.” Efeseni 6: 12

Rugaciunea este cea mai puternica arma de protectie a familiei tale.

Tine minte un lucru, acela ca sîntem într-o lupta spirituala cu autoritatile spirituale ale acestei lumi. Se da o mare batalie pentru sufletul romanilor, al locuitorilor din tarile lumii si al familiilor noastre. Iar rugaciunea este cea mai importanta arma de atac pe care o putem folosi.

De aceea, roaga-te împreuna cu membrii familiei tale. Însa, într-un mod cu totul deosebit vreau sa te încurajez sa te rogi pentru copiii si nepotii tai. Roaga-te pentru mîntuirea lor, pentru siguranta lor, pentru prietenii lor, pentru cei cu care s-au casatorit, pentru caracterul lor si pentru ca voia lui Dumnezeu sa se împlineasca si în vietile lor.

Cel mai minunat lucru pe care îl stiu despre rugaciune este ca nu are o limita de timp. Chiar si atunci cînd ai copii mici, care abia pot sa înteleaga istorisirile Bibliei, roaga-te pentru ei.

Atunci cînd copiii tai încep sa conduca, sau îsi încep cursurile la universitate, sunt momente potrivite cînd te poti ruga pentru ei. Cînd primesc prima slujba, cînd se casatoresc, si atunci poti continua sa te rogi pentru ei. Chiar si atunci cînd vor avea copii si nepoti, nu înceta sa îi sustii în rugaciune.

Indiferent de locul unde sînt copii tai, indiferent de circumstantele prin care trec, trebuie sa te rogi mereu pentru ei, fiindca copiii tai au nevoie de rugaciunile tale.

ROAGA-TE PENTRU COPII TAI ZI DE ZI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.