18 Iunie

0
49

” Când striga unnenorocit , Domnul aude, si-l scapadin toate necazurile lui. Îngerul Domnului tabaraste în jurul celor ce se tem de El, si-i scapa din primejdie.” Ps.34:6-7

Judy Harknessiaa povestit deseori încercarile prin care a trecut în vremea când traia ca si persoana fara adapost.
” Locuiam într-o masina împreuna cu cei sase copii ai mei;” scria ea  în cartea prin care si-a povestit viata. “Singurul lucru pe care îl aveam era o masina veche cu care mergeam din loc în loc încercînd sa gasim un cadru mai potrivit pentru a supravetui.”

 În masina cu care calatoream nu aveam toaleta si nici baie, nu aveam bucatarie unde sa pot pregatimasa pentru cei din familia mea si nici sufragerie unde sane strângem împreuna pentru a viziona programele TV. Toataviata noastra era legata de aceiasi masina care ne rezerva un spatiufoarte îngesuit.

Mâncarea provenea de obicei de la cosurile de gunoi ale marilor magazine. Atunci când ne doream o mâncare calda, asteptam ore în sir stând la coada în fata unei cladiri unde o organizatie de caritate împartea  hrana celor fara adapost. Singurul nostru venit provenea din colectionarea si vânzarea ambalajelor de plastic.

 În acea vreme ma simteam parasita si în mare confuzie. Nu aveam o familie cu care sa pot dicuta si nici prieteni care sa ma ajute. Într-o zi însa când traiam cele maiamare clipe de disperare, în timp ce copiii dormeau, am luatBiblia pe care o aveam  si-am început sa citesc.

În acele momente , am simtit o înviorare deosebita si am trait o bucurie deplina ,ca si cum Dumnezeu însusi s-aasezat lânga mine.  Îl auzeam parca pe Dumnezeu care îmi soptea : ” Nicidecum n-am sa te las , cu nici un chip nu te voi parasi!”

Dragostea lui Dumnezeu marturisea ea, mi-a atins viata. Când am citit despre jertfa de pe cruce a Domnului Isus , am înteles ca lui îi pasa de durerile si necazurile noastre , de aceea am început sa-L caut.

 Din acea zi Judy a început sa mearga la biserica, loc în care a continuat sa fie înconjurata de dragostea lui Dumnezeu ce era acum exprimata prin atentia si grija celorlalti membri. În numai câteva zile viata ei s-a schimbat radical.

 Cineva i-a oferit o locuinta unde sa ramâna împreuna cu copiii ei, iar ceilalti membri ai bisericii i-au asigurat hrana. Am scapat de disperare de singuratate si saracie , spunea ea; deoarece în cele mai grele momente ale vietii mele am alegat la Dumnezeu.

 Daca treci prin momente de singuratate si disperare, asa cum Dumnezeu a ascultat-o pe Judy, îti poate asculta si strigatul inimii tale. Vei fi eliberat de poverile pe care le porti numai daca Îi vei cere ajutorul si vei fi gata sa primesti prin credinta , binecuvântarile pe care ti le ofera.

  Rug. Doamne Dumnezeule; asculta si strigatul inimii mele si ajuta-ma sa-mi pot gasi împlinireaîn partasia cu Tine si cu toti acei ce cunosc dragostea Ta. Amin

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.