18 Iulie-CUM SĂ CREȘTI ÎN CREDINȚĂ

0
38


“Credința vine în urma auzirii; iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos”
(Romani 10:17)

Dacă dorești să știi cât de puternică este credința ta, urmărește-ți vorbele. “Cuvântul care le-a fost propovăduit, nu le-a ajutat la nimic, pentru că n-a găsit credință la cei ce l-au auzit” (Evrei 4:2).

Nu este suficient să citești Cuvântul lui Dumnezeu; trebuie să-L asimilezi și apoi să-l rostești cu voce tare. Noi spunem tot felul de lucruri, dar adevărul este că nu le credem cu adevărat pentru că’ele nu devin vizibile în felul nostru de a trăi. Ar trebui să trăim în așa fel încât;

1) Să căutăm oportunități prin care să ne putem încrede mai mult în Dumnezeu.

2) Să credem că El va interveni pentru noi indiferent de situație.

3) Să ne întărim în credință pentru vremurile grele care ne așteaptă.

Și iată cum putem face asta: “credința vine în urma auzirii; iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos”. Dacă cineva ți-ar putea pune un termometru sub limbă pentru a-ți lua temperatura spirituală, lucrul care l-ar face să urce sau să scadă ar fi timpul pe care l-ai petrecut în Cuvântul lui Dumnezeu. Poate spui: “În momentul de față credința mea este foarte mică”. Atunci începe să petreci mai mult timp citind Cuvântul lui Dumnezeu.

Poate spui: “As vrea să am credința să fac cutare și cutare lucru”. Nu este nici un mister referitor la cum poți micșora prăpastia dintre credința ta și credința celorlalți ““ petrece mai mult timp în Scriptură. Rearanjează-ți prioritățile, preia controlul asupra timpului tău și pune citirea Bibliei pe locul întâi în lista de lucruri pe care le ai de făcut. Dacă dorești în mod serios să crești în credință, este un preț pe care trebuie să fii dispus să-l plătești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.