18 Iulie

0
36

” Ci voi veti primi o putere , când se va pogorâ Duhul Sfânt peste voi ,si-mi veti fi martori în Ierusalim, în toata Iudeia , în Samaria si pâna la marginile pamântului.” Fapte 1:8

Am citit cândva despre Park Smith , un pilot al avioanelor Mustang pe care Statele Unite le-a trimis în anul 1942 pe frontul din Anglia. Atunci când au plecat din Statele Unite, pilotilor le-au fost prezentate doar câteva informatii sumare despre noul avion.

Park si-a amintit ca atunci când a plecat în primul zbor ,a fost doar batut pe umar de instructorul sau , care i-a spus numai câteva cuvinte de încurajare si i-a urat succes.

Deoarece noul Mustang, era mult mai iute si mai rapid decât modelele anterioare, trei dintre cei cinci piloti din clasa lui Park, au murit în timpul de acomodare cu noile modele. Pentru piloti era nevoie de mult mai multa instruire personala si demai mult antrenament , decât sa fi fost încurajati si lasati sa învete din mers prin greseli si decizii luate în situatii de criza.

Si astazi sunt multi oameni care abordeaza viata la fel ca acesti piloti ai noului tip de Mustang. Ei nu învata din greselile si experientele altora si nici nu se informeaza si nu se instruiesc dinainte, ci se avânta în valurile vietii complet neinstruiti.

Pentru ca în viata sunt multe lucruri neprevazute si mari surprize, cei ce se încred în ei însisi si într-o rezolvare de moment, au parte de multe caderi si esecuri.

Domnul Isus nu i-a trimis niciodata pe ucenicii Sai în vre-o misiune, fara a-i instrui mai întâi. El le-a prezentat în detaliu toate lucrurile si situatiile cu care se puteau întâlni, pentru ca slujirea acestora sa fie o reusita.

Pentru ca în calatoria vietii, sau în slujirea pe care o împlinesti sa ai parte de aceiasi reusita,nu te porni singur si nici nu conta pe o rezolvare de moment , ci ia în considerare instructiunile Sfintei Scripturi, învatând din experientele altora.

Rug. Doamne Dumnezeule ; pentru ca sa nu platesc pretul esecului, ajuta-ma sa învat din exemplul pe care mi l-ai dat prin Fiul Tau si prin toti cei ce Te-au slujit cu credinciosie. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.