18 Februarie

1
45

“Soacra sa Naomi i-a zis: “Fiica mea, aș vrea să-ți dau un loc de odihnă, ca să fii fericită.” Rut 3:1

În versetul biblic de astazi gasim exemplul lui Naomi carene arata ce ar trebui sa facem atunci cand trecem prin greutatile vietii. Dupa cum puteti vedea, în mijlocul problemelor, ea a facut ceva care a ajutat-o saiasa din norii încercarilor si-a amaraciunii cu care se confrunta.

În cele mai grele momentede desnadejde si descurajare, Naomia încetat sase mai gandeasca la ea, si a început sa se gandeasca la altcineva!

Desi nu stiu starea în care te gasesti, daca esti doborat de probleme si încercari, astazi am un cuvant pentru tine: “Daca vei iesi afara din starea în care te afli si vei începe sa-i slujesti pe altii, vei descoperi ca depresiile care te-au doborat înainte, nu te vor mai putea tine si viata îti va fi înaltata.”

Daca în aceasta zi esti descurajat, te îndemn sa te interesezi de viata unei persoane ce se afla langa tine. Încearca sa te implici în slujirile din biserica ta, sa inviti o familie în casa ta, sau sa pregatesti un cadou pentru un copil orfan.

Cu siguranta ca mult mai important, este si sa-ti împartasesti credinta ta altora. Nimic altceva nu-ti va aduce aceiasi bucurie, sau îti va înalta sufletul si îti va înviora viata, mai mult ca marturisirea Evangheliei pentru cineva care are nevoie s-o auda!

Cand esti descurajat sau deprimat, cel mai bun lucru pe care ai putea sa-l faci este sa-ti îndrepti atentia spre Domnul Isus Hristos. Închina-te înaintea Lui, canta cantari de lauda, si împartaseste-i necazurile tale. Deschide-ti Biblia si cere-i Duhului Sfant sa-tivindece inima-ti zdrobita si întoarce-te apoi spre cineva caruia sa-i oferi o binecuvantare.

Cand vei proceda astfel, asteapta-te ca Dumnezeu sa înceapa sa-ti restaureze, sa-ti reamprospateze si sa-ti reînviorezesufletul deprimat.

FA ASTAZI CEVA POZITIV PENTRU CEI DIN JURUL TAU SI SUFLETUL ÎTI VA FI ÎNVIORAT!

1 COMENTARIU

  1. putem recunoaste ca aici stam poate cel mai prost cel putin eu, lucrurile facute in ascuns DOmnul le vede asa ca oricui am dat noi ceva,le-am dat lui Hristos.cel mai frumos dar ptr cei din jurul nostru nu e milostenia sau darnicia noastra ci o purtare sfanta fata de Dumnezeu si propria noastra viata.fiti binecuvantati

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.