18 Decembrie

0
37

“Caci Dumnezeu este Acela care lucreaza în voi, si va da, dupa placerea Lui, si vointa si înfaptuirea.” Filipeni 2: 13

Stiai ca Dumnezeu doreste sa te foloseasca pentru a-si împlini planul Sau pe acest pamînt? Da,  El dorestesa te folosesca chiar si pe tine în lucrarile Sale!

Poate îmi vei spune:”Pastore, nu îmi cunosti trecutul. Nu stii cu ce ma lupt. Cum ar putea sa-i placa lui Dumnezeu de cineva ca mine?”

Vreau sa-ti spun ca Dumnezeu poate si vrea sa te foloseasca în lucrarea Lui. Cum de stiu eu lucrul acesta? Pentru ca Sfînta Scriptura este plina de barbati si femei care au fost folositi de Domnul, desi nu credeau ca lucrul acesta ar fi posibil vreodata. Un astfel de om a fost Noe. Atunci cînd Domnul l-a chemat sa construiasca o arca, probabil ca l-am fi putut auzi exclamînd: “Ce sa fac, Doamne? Sa construiesc o arca? Este imposibil ceea ce îmi ceri!”

Sau, ce parere ai despre Neemia? Atunci cînd Dumnezeu i-a facut marea chemare pentru a coordona lucrarile de constructie a zidurilor Ierusalimului poate ca Neemia a spus: “Stai un pic, Doamne! Mie îmi este foarte bine aici, în Persia. Am o slujba nemaipomenita. De ce ai vrea ca cineva camine sa renunte la tot si sa se apuce sa construiasca un zid?”

Sau, mai bine, sa ne gîndim la Pavel. Atunci cînd Domnul Isus l-a chemat în slujire, probabil ca a spus: “Sa nu te grabesti Doamne! Eu sînt instrumentul Tau ales? Îmi cunosti trecutul? Stii ce am facut?”

Cu toate aceste întrebari, Dumnezeu i-a chemat pe fiecare din cei mentionati sa împlineasca lucruri marete în numele Sau. Si Domnul nu numai ca i-a chemat, ci le-a si dat toate cele necesare pentru a împlini planul Sau.

Stii ceva? Dumnezeu poate face acelasi lucru si pentru tine! Asa cum spune si versetul de azi: “Caci Dumnezeu este Acela care lucreaza în voi, si va da, dupa placerea Lui, si vointa si înfaptuirea.” Filipeni 2: 13

Vreau sa îti pun o întrebare: esti pregatit sa-l lasi pe Dumnezeu sa te foloseasca în lucrarea Sa? Acum cînd meditezi la aceasta întrebare, lasa-ma sa te îndemn sa spui si tu cuvintele proorocului Isaia: “Iata-ma! Trimite-ma!”


DA, ESTE ADEVARAT! DUMNEZEU DORESTE SA TE FOLOSEASCASI PE TINE, PENTRU A ÎMPLINI PLANUL SAU PENTRU ACEST PAMÎNT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.