17 Decembrie

0
43

“Ci voi veti primi o putere, cînd Se va pogorî Duhul Sfînt peste voi, si-Mi veti fi martori în Ierusalim, în toata Iudea, în Samaria, si pîna la marginile pamîntului.”” Faptele Apostolilor 1: 8

Atunci cînd trebuie sa-ti împartasesti credinta, ai momente cînd simti ca ti se moaie genunchii; nui asa? Suntmomente cînd simti ca nu mai stii ce trebuie sa faci, pentru a fi un martor bun al Domnului Isus?

Conform versetului de astazi, marturia nu este o chestiune de “daca vrem”, ci de “cînd” este momentul potrivit. Domnul Isus Hristos ne-a explicat în mod foarte clar ca planul lui Dumnezeu pentru fiecare om este sa ajunga lao viata plina de credinta.

Din pacate, multi crestini manifesta frica sau împotrivire în ceea ce priveste marturia si împartasirea credintei lor. Vestea buna pe care o avem este aceea ca putem trece peste aceste obstacole, iar urmatoarele doua principii te vor ajuta sa fii un martor mai bun al lui Dumnezeu în mijlocul acestei lumi.

În primul rînd, recunoaste puterea Domnului Isus în viata ta prin prezenta si lucrarea Duhului Sfînt. Domnul a spus: “veti primi o putere, cînd Se va pogorî Duhul Sfînt peste voi”. Lucrarea pe care Duhul Sfînt o împlineste în vietile noastre ne face mai mult decît potriviti pentru a fi martori eficienti ai lui Dumnezeu. Atunci cînd vom accepta conditia si identitatea noastra în Isus Hristos, vom putea depasi orice obstacol ne-ar sta în calea propovaduirii adevarului despre Domnul nostru.

În al doilea rînd, trebuie sa ne dezvoltam anumite aptitudini care ne pot ajuta în împartasirea credintei noastre. Dumnezeu se poate folosi chiar si de oamenii obisnuiti, dar ca sa ajungemmartorii de care Domnul nostru are nevoie, trebuie sa ne dezvoltam aptitudinile de evanghelizare. Atunci cînd îti vei dezvolta aceste aptitudini, Dumnezeu te va folosi ca sa veste, chiar vanghelia în orice împrejurare, chiar si în locul în care nu te gasesti.

ÎNCEPE SA-TI FOLOSESTI APTITUDINILE DE EVANGHELIZARE GÎNDINDU-TE LA PROPRIA TA MARTURIE SI SPUNE SI ALTORA CEEA CE A FACUT DUMNEZEU ÎN VIATA TA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.