18 Aprilie – ASA TE VREAU !

0
18

“Dau oameni pentru tine” (Isaia 43:4)

Mii de persoane au participat la conferințele anuale despre “Femei ale credinței”. Mulți au plecat în căutarea speranței, a semnificației și a valorii de sine.

După ce a ascultat vorbitor după vorbitor descriind dragostea lui Dumnezeu pentru copiii Lui, o participantă a trimis acest email: “în filmul Hook, Peter Pan era deja mare, devenise bătrân și gras și nu mai semăna cu Peter pe care îl știau băieții pierduți. în mijlocul strigătelor băieților că acesta NU este Peter, unul din cei mai mici băieți l-a luat de mână și l-a tras în jos spre nivelul lui. Apoi și-a pus mâinile pe fața lui Peter și a început să-i miște pielea, remodelându-i fața. Băiatul s-a uitat în ochii lui Peter și a spus: Așa te vreau !

Nici eu, scria femeia, nu mai semănăm cu cea pe care o crease Dumnezeu și am adus cu mine multe poveri la conferința “Femei ale credinței”, lucruri pe care doar Dumnezeu le putea vedea. Dar în acel week-end, am simțit mâinile lui Dumnezeu pe fața mea, îndepărtând toate “lucrurile” pe care le-am adus. Și apoi l-am auzit spunând: Așa te vreau !

Dumnezeu îți spune aceleași cuvinte astăzi, găsind frumusețea pe care anii o îngroapă, scânteia pe care timpul încearcă s-o fure. Să te vezi pe tine și să iubești ceea ce vede El. Să crezi că El te prețuiește.

Poate spui: “Mă tem că nu voi găsi pe cineva care să mă iubească”. Să nu crezi așa ceva! Dumnezeu spune: “pentru că ai preț în ochii Mei, pentru că ești prețuit și te iubesc, dau oameni pentru tine, și popoare pentru viața ta”. Dacă îl cauți pe Dumnezeu și apelezi la El, Dumnezeu va aduce persoanele potrivite în viața ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.