18 Aprilie

0
36

“Lângă crucea lui Isus, stătea mama Lui și sora mamei Lui, Maria, nevasta lui Clopa, și Maria Magdalena.  Când a văzut Isus pe mama Sa, și lângă ea pe ucenicul, pe care-l iubea, a zis mamei Sale: “Femeie, iată fiul tău!”Apoi, a zis ucenicului: “Iată mama ta!” Și, din ceasul acela ucenicul a luat-o la el acasă.  Ioan 19 :25-27

Ieri am vorbit despre cuvintele rostite de Domnul Isus pe cruce, înainte de moarte, și am înțeles cum s-a rugat pentru iertarea celor ce L-au omorât.

Astăzi aș dori să avem în atenție alte cuvinte pe care Domnul Isus le-a rostit în ultimele ore de viață, prin care descoperim compasiunea pe care El a arătat-o față de mama Sa, așa cum ne arată și versetele de mai sus.

Nu este uimitor să descoperi că în ultimele clipe de viață, Domnul Isus S-a gândit la alții? Lui nu i-a păsat de Sine, ci în mijlocul durerilor cauzate de crucificare, în ciuda umilinței la care a fost supus, s-a îngrijit de alții!

Aplicația acestui fapt cred că este o mare provocare pentru fiecare dintre noi. De aceea, indiferent de situația cu care te confrunți, chiar dacă trebuie să achiți munți de facturi, să speli grămezi de rufe sau să porți sarcina multor frustrări, ar trebui în această zi să te oprești și să adresezi un cuvânt de încurajare pentru cineva care are nevoie de mângâiere.

Cine știe, cuvintele pe care le vei rosti pot fi scânteia care să aducă lumina lui Hristos în întunericul vieții în care se află cel care le ascultă, conducându-l astfel spre Hristos.

INDIFERENT DE SITUAțIA CU CARE TE CONFRUNțI, ARATĂ COMPASIUNE FAțĂ DE CEI DIN JUR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.