17 Aprilie

0
38

“După aceea, Isus, care știa că acum totul s-a sfârșit, ca să împlinească Scriptura, a zis: “Mi-e sete.” Acolo era un vas plin cu oțet. Ostașii au pus într-o ramură de isop un burete plin cu oțet, și I l-au dus la gură. Când a luat Isus oțetul, a zis: “S-a isprăvit!” Apoi și-a plecat capul, și Și-a dat duhul.” Ioan 19:28-30

Cred că fiecare dintre noi sărbătorim o victorie cu strigăte de bucurie. Dacă ați urmărit finala campionatului de baschet, ați auzit multe strigăte de bucurie exprimate de câștigători.

Este o experiență deosebită să poți exprima acest strigăt de biruință, nu-i așa?

Ei bine, lăsați-mă să vă asigur că, deși aceste ultime cuvinte ale Domnului Isus cuprinse în versetele de astăzi nu sunt un strigăt de biruință, sunt cuvinte care arată biruința.

Ele nu descriu pe cineva care este terminat, ci pe Cineva care a terminat lucrarea care i-a fost încredințată de Dumnezeu. Nu Domnul Isus a fost terminat, ci planul mântuirii a ajuns la sfârșit, iar Diavolul a fost înfrânt și făcut de rușine.

Fiindcă Domnul Isus a câștigat bătălia veacurilor și a terminat lucrarea care I-a fost încredințată, tu și cu mine putem trăi astăzi în biruința Lui. Ca și credincios, ai păcatele iertate, poți experimenta părtășia cu Domnul și ești îmbrăcat cu putere, fiindcă, prin biruința Domnului Isus, ai câștigat autoritate asupra tuturor lucrărilor vrăjmașului.

Isus Hristos este biruitor fiindcă a isprăvit tot ceea ce I s-a încredințat !

DATORITĂ BIRUINțEI DOMNULUI ISUS DE PE CRUCE, PUTEM TRĂI ȘI NOIO VIAțĂ DE BIRUINțĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.