18 Aprilie

0
41

” Fiindca atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica”. Ioan 3:16

Un pastor a mers sa viziteze o batrânica din biserica sa. În aceasta vizita, el l-a luat însa si pe fiul sau . În timpul discutiilor, sotul acelei doamne a mers în bucatarie si i-a adus baietelului un pumn de alune. Asteptând ca fiul sau sa fie multumitor pentru ceea ce primise, pastorul s-a întors spre acesta spunându-i: ” dragul meu, ce-ar trebui sa spui acum”?

Privind însa tinta spre acel batrân, copilul cu o deosebita seriozitate în loc sa-i multumeasca, l-a întrebat: “mai ai si alte alune” ?

Când au auzit cuvintele copilului, toti cei prezenti au început sa râda. Dar dupa ce au trecut clipele de amuzament, pastorul a afirmat în auzul tuturor: “asa se întâmpla si multora dintre noi. Ne place sa primim darurile lui Dumnezeu, dar în loc sa spunem multumesc, continuam sa cerem, pentru ca steptam ceva mai mult!”

Pentru ca Dumnezeul nostru nu înceteaza sa ne dea tot ceea ce avem nevoie, si noi trebuie sa nu încetam a-I spune multumesc pentru tot ceea ce am primit.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; stiind ca darurile tale sunt abundente, ajuta-ma sa-Ti fiu multumitor în orice vreme, învatând sa jertfesc în aceeasi masura. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.