17 Septembrie

0
41

“îmi înviorează sufletul, și mă povățuiește pe cărări drepte, din pricina Numelui Său.” Ps.23:3

Ti s-a întîmplat vreodata, dupa ce ai plecat spre o anumita destinatie, sa constati ca ai ajuns pe un drum gresit? Nu este nimic mai frustrant decît sa constati ca ai ajuns într-un loc în care nici nu te-ai gîndit sa fii.

Aceasta ni se întîmpla deseori si în viata crestina. Pentru ca sîntem chemati sa-L urmam pe Hristos, drumul pe care urmeaza sa-l parcurgem ar trebui sa fie foarte usor. Cu toate acestea, sînt momente cînd ne dam seama ca El ne duce într-o directie diferita fata de drumul pe care noi asteptam sa-l parcurgem.

Datorita acestui fapt, avem nevoie sa ne ancoram în promisiunea Cuvîntului lui Dumnezeu, care ne asigura ca desi nu stim unde mergem, Hristos este cu noi si ne conduce la fiecare pas pe care îl facem pe cale.

Cînd a scos poporul Israel din Egipt, Dumnezeu i-a spus lui Moise sa nu mearga pe cea mai scurta si cea mai rapida cale spre Canaan, ci sa urmeze drumul pe care El avea sa-i conduca.

Sînt sigur ca Moise s-a întrebat de multe ori de ce Dumnezeu îngaduie ca poporul Israel sa faca asa de multi kilometri în plus, pentru a ajunge pe pamîntul fagaduit.

Dumnezeu lucra însa la împlinirea voiei Sale, aplicîndplanul Sau, nu cel care s-ar fi parut potrivit în ochii poporului Israel. Moise a recunoscut acest adevar, atunci cînd a spus celor din Israel: “Adu-ți aminte de tot drumul pe care te-a călăuzit Domnul, Dumnezeul tău, în timpul acestor patruzeci de ani în pustie, ca să te smerească și să te încerce, ca să-ți cunoască pornirile inimii și să vadă dacă ai să păzești sau nu poruncile Lui.”Deut.8:2

De aceea, fii sigur ca Dumnezeu este la lucru în viata ta, indiferent de cît de ciudata ti se pare calea pe care mergi.

Daca în aceasta zi nu stii unde te afli, iar drumul pe care mergi ti se pare nepotrivit, nu încerca sa renunti sau sa alegi calea care ti se pare tie mai buna, ci apropie-te mai
mult de Hristos.

Sfînta Scripturanu ne-a promis o calatorieprevizibila si usoara, dar ne asiguraca indiferent pe unde avem sa trecem vom aveaparte de calauzirea si însotirea lui Dumnezeu!

DUMNEZEU NE-A PROMIS CALAUZIREA SA PENTRU FIECARE PAS PE CARE ÎL VOM FACE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.