17 octombrie ““ Împreună

0
45


-“”¦urmărește neprihănirea, credința, dragostea, pacea, împreună cu cei ce cheamă pe Domnul dintr-o inimă curată.
” 2 Timotei 2.22-

În 29 mai 1953, Tenzing Norgay împreună cu Edmund Hilary au ajuns pentru prima dată pe vârful muntelui Everest. O întrebare se impune: Ar fi putut realiza cei doi această performanță fără să fie ajutați de o echipă? Nici vorbă! Tenzing a povestit istoria acestei realizări:

“Fiecare nouă altitudine atinsă necesita mai multă muncă în echipă. Un grup ajungea la epuizare pur și simplu cărând echipamentul pe munte pentru următorul grup. Echipe de câte doi oameni căutau căi de acces, dăltuiau scări și asigurau frânghiile, lucrând până la extenuare pentru a face posibilă cățărarea pentru ceilalți. Nu poți cuceri un munte precum Everestul concurând unii cu alții. Trebuie să avansezi pas cu pas într-o muncă de echipă lipsită de egoism. Sigur că aș fi dorit să ajung de unul singur în vârf; acesta a fost visul vieții mele. Însă dacă altcineva trebuia să ajungă primul în vârf, aș fi suportat acest lucru ca un bărbat și nu ca un laș. Ce ar fi realizat Hilary și cu mine fără ceilalți?”

Să învățăm și noi importanța lucrului împreună cu ceilalți! Cele mai bune cursuri pentru a învăța lucrul în echipă le putem frecventa în școala Mântuitorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.