17 Martie

1
34

“Ferice de omul care nu se duce la sfatul celor răi, nu se oprește pe calea celor păcătoși, și nu se așează pe scaunul celor batjocoritori!” Ps.1:1

Un om al lui Dumnezeu trebuie să fie deosebit de ceilalți oameni și prin modul în care își trăiește viața. De aceea el stă deoparte față de toți cei păcătoși care trăiesc la un nivel josnic.

Așa cum se menționează și în versetul biblic de astăzi, omul binecuvântat de Dumnezeu nu se oprește pe calea celor păcătoși. Deși nu putem evita contactul cu cei care nu-L cunosc pe Hristos, ar trebui să nu avem nici un fel de comuniune cu cei păcătoși!

Dar ce am vrut să spun cu aceasta? Ei bine, deși suntem chemați să trăim în pace cu toți oamenii și să comunicăm cu cei păcătoși, la fel cum a făcut și Hristos, nu ar trebui în nici un fel să împrumutăm ceva din stilul lor de viață sau să acceptăm valorile celor necredincioși.

De aceea, Biblia ne spune că trebuie să ne căsătorim în credință și să nu ne înjugăm la un jug nepotrivit împreună cu cei necredincioși, pentru că nimeni nu va putea să-și împărtășească viața și dragostea cu cineva cu care nu poate să-și împărtășească și credința în Hristos.

Datorită acestui fapt, un om al lui Dumnezeu nu împrumută din stilul de viață al celor păcătoși și nici nu merge acolo unde aceștia se adună. Spune-mi care sunt oamenii cu care te întâlnești și eu îți voi spune cine ești sau cine vei deveni în curând!

Pentru a înțelege cât de mare este influența celor cu care ne însoțim, înțeleptul Solomon ne spune: “Cine umblă cu înțelepții se face înțelept, dar cui îi place să se însoțească cu nebunii o duce rău.” Prov.13:20

De aceea, părăsește orice tovărășie a oamenilor care au o trăire josnică și caută părtășia cu oamenii lui Dumnezeu.

UN OM A LUI DUMNEZEU STĂ DEOPARTE DE TOțI CEI CE AU O TRĂIRE PĂCĂTOASĂ!

1 COMENTARIU

  1. Daca Isus statea deoparte de noi, cei cu traire pacatoasa?…..astazi nu aveam dreptul sa ne numim copii de Dumnezeu, Biserica, Mireasa lui Hristos, Doamna aleasa, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.