17 Iunie

1
37

“În sîrguință, fiți fără preget. Fiți plini de rîvnă cu duhul. Slujiți Domnului. Bucurați-vă în nădejde. Fiți răbdători în necaz. Stăruiți în rugăciune.” Rom.12:11-12

Un crestin autentic nu zaboveste niciodata atunci cînd este chemat în slujire pentru Domnul Isus Hristos, iar atunci cînd este vorba de interesul Împaratiei lui Dumnezeu, acesta este totdeauna în frunte.

Cred ca atunci cînd este vorba de slujiri spirituale, cei credinciosi ar trebui să fie condusi de un sens al urgentei, un sentiment de intensitate si de mare pasiune.

De aceea, atunci cînd sînt chemati sa-I slujeasca Domnului Isus, în viata celor credinciosi nu ar trebui sa existe nicio forma de trîndavie sau o stare de caldicel.

Descoperim aceasta stare de urgenta în a împlini ceea ce trebuie sa facem si prin îndemnul înteleptului Solomon, care ne spune: “Tot ce găsește mîna ta să facă, fă cu toată puterea ta! Căci, în locuința morților, în care mergi, nu mai este nici lucrare, nici chibzuială, nici știință, nici înțelepciune!” Ecl.9:10

Acelasi îndemn ni-l adreseaza si apostolul Pavel prin cuvintele: “Răscumpărați vremea, căci zilele sînt rele.” Ef.5:16

Prieteni, este timpul ca în aceste zile rele sa ne dublam, sau chiar sa ne triplam eforturile noastre pentru a împlini astfel de slujiri. Dar nu eforturile ce privesc capacitatile noastre umane le am în vedere, ci eforturile care privesc abilitatile spirituale cu care sîntem înzestrati si împuterniciti de Duhul lui Dumnezeu, pentru a lucra cu mai multa daruire pentru a ne împlini slujba care ne-a fost încredintata de Domnul Isus.

Esti un astfel de lucrator? Lucrezi cu daruire si harnicie pentru a împlini tot ceea ce ti s-a încredintat?
Nu te numara printre acei crestini care ruginesc stînd într-un loc fara sa faca nimic, ci printre acei care trudesc din greu si ostenesc pentru a-L sluji pe Domnul Isus.

FII GATA SĂ ÎL SLUJEȘTI PE DUMNEZEU CU TOATĂ PUTEREA TA!

1 COMENTARIU

  1. Roada Duhului, dimpotriva, este: dragostea, bucuria, pacea, indelunga rabdare, bunatatea, facerea de bine, credinciosia…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.