17 Iulie

0
34

” Caci mie nu mi-e rusine de Evanghelia lui Hristos; fiindca ea este puterea lui Dumnezeu pentru mântuirea fiecaruia care crede: întâi a Iudeului , apoi a grecului.” Romani 1:16

Am citit despre o batrânica, care într-o zi a urmarit de pe balconul casei sale cum doi jucatori de golf faceau antrenamente pe un teren din apropiere.

La un moment dat, unul dintre acestia a lovit mingea de golf cu o asa putere încât aceasta a ajuns undeva într-o zona unde iarba nu era cosita . Pentru ca nu stiau locul exact unde a cazut mingea, jucatorii au cautat-o minute în sir, fara însa nici un rezultat.

În tot acest timp, batrânica i-a urmarit cu mare atentie, fara sa le spuna nici un cuvânt. Dupa ce cautarile au durat aproape o jumatate de ora, batrânica a coborât de pe balcon, l-a chemat pe unul dintre jucatori si i-a spus:” n-as vrea sa te deranjez domnule; dar te superi daca îti spun unde este mingea?

“Cum sa ma supar; i-a raspuns acesta. O caut cu disperare mai bine de jumatate de ora!”

Privind în jurul nostru, vedem si astazi atât de multi oameni care cauta cu disperare virtuti pierdute, un sens real pentru viata, sau o nadejde pentru viitor.

Stiind unde acestea pot fi gasite, n-ar trebui sa ramânem tacuti. Împlinirea “marii trimiteri” înseamna a spune tuturor despre Domnul Isus, cel prin care oamenii pot gasi tot ceea ce cauta.

Desi sunt asa de multi oameni care se lauda astazi cu maturitatea lor spirituala, acestia se multumesc doar cu slujbele si ceremoniile din biserica, dar când trebuie sa spuna si altora despre ceea ce au gasit în Hristos, ramân tacuti.

Deoarece crestinii din biserica primara, aveau ca prioritate câstigarea celor pierduti, pentru ei timpul de rugaciune si de studiu al Cuvântului Scripturii , era numai o vreme de pregatire pentru împlinirea acestei misiuni. Ei traiau nu pentru ei însisi, ci pentru beneficiul lumii din jurul lor.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa-i pot îndruma pe toti cei ce cauta adevarul sa poata gasi dragostea Ta si valorile spirituale pe care le-au pierdut. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.