17 Februarie -LASĂ-L PE DUMNEZEU SĂ-țI ARATE UNDE SĂ MERGI

0
46


“Ieși”¦ și vino în țara pe care ți-o voi arăta”
(Geneza 12:1)

Locul unde te afli contează. Nu poți cultiva banane în Alaska, dar le poți cultiva în Jamaica. Care e ideea? Următoarea: uneori trebuie să schimbi locul în care te găsești pentru a reuși în ceea ce te-a chemat Dumnezeu să faci.

Uită-te la viața lui Ilie. “Cuvântul Domnului a vorbit lui Ilie, cu aceste vorbe: “Pleacă de aici, îndreaptă-te spre răsărit, și ascunde-te lângă pârâul Cherit, care este în fața Iordanului. Vei bea apă din pârâu, și am poruncit corbilor să te hrănească acolo” (1 Împărați 17:2-4).

În mod normal, corbii nu aduc mâncare, ei o mănâncă. Dar când faci ce-ți spune Dumnezeu și mergi unde te trimite El, te muți de pe tărâmul obișnuit în cei spiritual. Nu numai că Dumnezeu are un plan pentru viața ta, dar el are și un loc pregătit. Da, trebuie să ai strategia adecvată, dar trebuie să ai și locul corespunzător. “Eu, Domnul, Dumnezeul tău, te învăț ce este de folos, și te călăuzesc pe calea pe care trebuie să mergi!” (Isaia 48:17).

Dacă dorința inimii tale este să-L onorezi pe Dumnezeu în toate lucrurile, El îți va arăta care e locul cel mai bun pentru asta. Firește, El va merge înaintea ta ca să pregătească circumstanțele în avantajul tău. A făcut-o pentru Avraam. “Prin credință Avraam, când a fost chemat să plece într-un loc pe care avea să-L ia ca moștenire, a ascultat, și a plecat fără să știe unde se duce” (Evrei 11:8). Întreabă-L pe Dumnezeu și El îți va arăta câmpul de lucrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.