17 August -TE POTI APROPIA DE DUMNEZEU CU ÎNCREDERE

0
41

“Perdeaua dinăuntrul Templului s-a rupt în două, de sus până jos” (Matei 27:51)

O dată pe an, de Ziua Ispășirii (în engl. Day of Atonement ““ at-one-ment, joc de cuvinte și anume Ziua Ispășirii ““ ziua singularității ““ n.tr), marele preot putea trece dincolo de perdeaua groasă din cort și putea intra în “Sfânta sfintelor”, unde era prezența lui Dumnezeu. Ceea ce îl califica să intre acolo era faptul că sângele mielului de jertfă acoperea scaunul îndurării, unde se afla Chivotul Legământului. Dumnezeu a făcut să fie așa.

Poate întrebi: “Ce era în chivot?” Cele zece porunci ““ pe care cu toții le-am încălcat. Singurul mod prin care Dumnezeu se putea uita la dovada vinei poporului Său era prin sângele mielului. Acum să mergem cu toată viteza înainte la cruce. “Isus “¦ Și-a dat duhul. Și îndată perdeaua dinlăuntrul Templului s-a rupt în două, de sus până jos”. Totul s-a schimbat în bine în ziua aceea!

În ciuda păcatelor tale, poti veni acum în prezența lui Dumnezeu, știind că păcatele tale sunt acoperite de sângele Domnului Isus și li poți cere cu încredere tot ce ai nevoie. “Să ne apropiem, deci, cu deplină încredere de scaunul harului, ca să căpătăm îndurare și să găsim har, ca să fim ajutați la vreme de nevoie” (Evrei 4:16).

Acceptarea ta de către Dumnezeu îți este garantată când te apropii de El spunând: “Vin în Numele Domnului Isus și în meritele sângelui Său vărsat”. Funcționează ca un sistem de credit. “Ești în Hristos”, ai un punctaj perfect pentru credit!

Deci și când simți că nu ești potrivit și nu meriți, dacă te rogi prin credință, Dumnezeu îți va răspunde “în Hristos” (Efeseni 4:32).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.