17 August

0
29

“Faceți toate lucrurile fără cîrtiri și fără șovăieli, ca să fiți fără prihană și curați, copii ai lui Dumnezeu, fără vină, în mijlocul unui neam ticălos și stricat, în care străluciți ca niște lumini în lume”¦.” Fil.2:14-15

Prin versetele biblice de astazi, apostolul Pavel ne îndeamna ca în mijlocul acestei lumi stricate, sa traim o viata curata.

A avea o viata curata înseamna a trai fara repros, nu fara de pacat, fiindca la aceasta stare de desavîrsire nu se poate ajunge de aceasta parte a cerului. Iar a fi fara repros înseamna a fi real, autentic, fara de vina si corect, nu a spune una si a face alta!

Fiindca a fi curat înseamna si a nu avea niciun fel de legatura cu ceea ce este rau, de aceea, un credincios nu ar trebui sa aiba niciun fel de legatura cu lumea!

În societatea de astazi sînt tot mai multi cei care se întreaba: se mai poate trai în acest fel? A umbla în curatie nu este oare o asteptare nerealista?

Îti vei da seama ca aceasta asteptare nu este nerealista doar atunci cînd vei întelege ca Dumnezeu este cel ce lucreaza în viata ta, pentru a-ti da o minte si o inima curata, ajutîndu-te sa dobîndesti acest nou stil de viata. Fiindca nu poti ajunge la sfintenie prin eforturi personale, Dumnezeu te conduce la aceasta stare prin lucrarea pe care El însusi o împlineste în viata ta.

Daca în mijlocul acestei lumi ale carei carari sînt strîmbe vei alege sa mergi pe calea cea dreapta, cei din jur vor vedea acest lucru si vor întelege ca ai o credinta adevarata si molipsitoare.

De aceea, în aceasta zi as dori sa te încurajez sa ai o asa credinta, pentru ca marturia vietii tale sa-i conduca si pe altii la Domnul!

DACA VEI UMBLA PE CALEA CEA DREAPTA, ÎNTR-O LUME ALE CAREI CAI SÎNT STRÎMBE, VEI ARATA CELOR DIN JURUL TAU CA AI O CREDINTA ADEVARATA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.