Conferința Anuală Crescendo

0
44

Conferinta Anuala Crescendo pentru prima data in Romania

Crescendo organizeaza in perioada 17-20 Septembrie 2009 Conferinta Internationala cu tema “Experiencing Unity”, conferinta sustinuta pentru prima data in Romania . Locul de desfasurare al conferintei : Hotelul ” Aro Palace ” din Brasov .

Organizatia Crescendo organizeaza anualaceasta conferinta si se adreseaza artisitilor profesionisti crestini ( muzicieni, plasticieni, actori, etc.) care, impreuna, pot avea parte de o experienta inedita, constructiva si motivatoare pentru fiecare dintre cei interesati in a-si dezvolta slujirea, prin darurile cu care a fost inzestrat.

Invitati de onoare: Donald and Laura Malcolm, coordonatori ai Organizatiei ” AgapeArts Italy”.

Organizatia Crescendo este o filiala independenta si interconfesionala a Organizatiei Campus Crusade for Chirst si se adreseaza muzicienilor profesionisti din intreaga lume. Avand biroul principal in Liestal ” Elvetia, colaboreaza cu artisti din peste 40 de tari.  Unul din scopurile organizatiei este de a incuraja muzicienii sa slujeasca in Biserica lui Hristos cu darurile lor, sa ajute bisericile si organizatiile in organizarea de concerte si evenimente speciale.
Mai multe informatii despre Crescendo si programul conferintei pe site-ul www.crescendo.org.

Informatii legate de inscriere, cazare si programul conferintei “Experiencing Unity” 2009 puteti obtine de la Carmen Zaharia Danicov , coordinator proiecte culturale in cadrul Crescendo Romania : nr tel. 0747 045944, e-mail Carmen_zah@yahoo.com .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.