17 August

0
44

” Dumnezeu a facut pe om dupa chipul Sau, l-a facut dupa chipul luiDumnezeu; parte barbateasca si parte femeiasca i-a facut.” Geneza 1:27

Ati auzit vreodata afirmatia: “Dumnezeu nu face nici un rebut?” El nuface niciodata ceva lipsit de sens si fara importanta. Chiar si atunci cândîntâlnim lucruri carora nu le cunoastem semnificatia, în planul lui Dumnezeusi acestea au o valoare si un scop precis.

Daca în timp ce citesti aceste rânduri constati ca viata îti este faravaloare, ai ajuns prabusit sub povara esecurilor si te consideri un rebutal societatii, nu uita ca esti exact persoana pe care Dumnezeu o cauta. Elasteaptat acest moment când sa spui ca nu mai poti si nu mai esti nimic,  pentru ca apoi, El sa faca totul. Dumnezeu poate sa schimbe tot ceea ceconsideri ca este rau si dezgustator în viata ta, în ceva stralucitor siplin de semnificatie.

Am auzit despre un doctor care în timpul unei consultatii, folosind unstetoscop, a încercat sa asculte bataile inimii unei fetite.

Când doctorul a încercat sa-i atinga partea stânga a pieptului, fetita l-aoprit însa spunându-: “doctore; daca vrei sa-mi asculti inima, n-o veigasi acolo unde o cauti, pentru ca inima mea este pe umar!

Surprins de afirmatia fetitei, doctorul a întrebat-o de unde aceasta idee? “Pai; a raspuns fetita: “oridecâteori fac ceva ce estebine, bunica ma bate pe umar si-mi spune: “foarte bine inimioara mea!”

În cazul acestei fetite, bunica a dovedit o asa afectiune încât în ciudatuturor evidentelor, aceasta a început sa creada ca inima îi este pe umar.

Cu toate ca si pentru noi Dumnezeu si-a varsat inima prin Hristos, stiu ceînseamna sa ai înfrângerile transformate în biruinta si dezamagirea înbinecuvântare, numai acei care îi simt atingerea dragostei .

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca si eu am crezut ca viata îmi este un esec,  ajuta-ma sa simt atingerea dragostei Tale, pentru ca sa pot trai înaceasta zi, bucuria biruintei împreuna cu Tine. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.