16- Octombrie

0
42

” Lui Isus I s-a facut mila de el, a întins mîna , S-a atins de el, si i-a zis : Da , voiesc, fii curatit !” Marcu 1:41

Timp de 30 de ani , Mama Tereza, a lucrat în mahalalele din Calcuta din India. Ea a lucrat printre cei mai napastuiti oameni de pe pamînt. În fiecare zi ea aîntîlnit :oameni fara adapost, oameni prabusiti pshic, oameni bolnavi si disperati.

Cu toate acestea, toti cei care au întîlnit-o pe Mama Tereza, au recunoscut zîmbetul ei cald. Cum este posibil dupa 30 de ani de lucru în astfel de conditii sa-si fi pastrat acest zîmbet cald exprimat în orice împrejurare ? Este interesant sa aflam :

Ea a marturisit ca la 18 ani a parasit Iugoslavia , pentru a deveni o slujitoare crestina. Cînd am plecat de acasa, a afirmat ea; mama mea mi-a spus ceva foarte ciudat pentru mine la acea vîrsta ! Mama mi-a zis : ” Tu pleci; dar i-al pe Hristos de mîna si mergi împreuna cu El.” Acesta a fost secretul vietii ei , de atunci si pîna la moarte .

Multi dintre noi avem slujbe bune. Avem case confortabile. Dar nu avem acest zîmbet cald, pe care aceasta scunda calugarita l-a pastrat în cele mai disperate situatii. Care-I diferenta ? Poate ca niciodata nu ne-am pus mîna noastra în mîna Domnului Isus si asa, prinsi de mîna sa mergem numai acolo unde El ne conduce !

Rug. Doamne Isuse ; ajuta-ma sa merg de mîna cu Tine oriunde voi merge . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.