15 – Octombrie

0
39

” Încredinteaza-ti soarta în mîna Domnului, încrede-te în El , si El va lucra . “Ps 37:5

Ai ajuns plictisit vreodata ? Unii dintre voi aveti telecomanda si cablu pentru televizorul vostru. Stiu ca sunt multi oameni care se aseaza în fata televizorului în fiecare seara si butoneaza telecomanda pentru 25-30 de canale pe ora. Esti printre acestia ?

Lucrul descurajant este ca desi sunt cautate atîtea canale, nu se gaseste nimic care sa merite sa fie urmarit . Nu esti si tu plictisit ? N-ai ajuns vreodata în situatia sa crezi ca nu mai este nimic pentru care merita sa traiesti ? Da mai este ceva !

În 1974 Bill Walton , era cel mai bun jucator de baschet din echipele Universitare din S.U.A. El si-a condus echipa sa UCLA , la trei campionate consecutive. În anul senioratului a jucat în N.B.A. Trebuia sa faca anumite ajustari ale jocului , pentru aceasta faza a competitiei, dar n-a reusit. Apoi în mod instantaneu a abandonat baschetul . Întrebat fiind , el a spus: “Inima nu-mi mai este pentru acest joc” Ma gîndesc todeauna la altceva !

Dupa un anume timp Bill Walton, s-a reîntors. De data aceasta , inima-i era la joc si juca penru echipa. A jucat la mai multe echipe , avînd un succes deosebit . În prezent este comentator de baschet pentru televiziune.

Este o mare diferenta în ceea ce faci, atunci cînd inima ta este pentru acel lucru . Multi dintre noi încearca sa traiasca neavînd nici un scop; sau cum am putea spune ; neavînd nimic pentru care sa merite sa traiasca. De aceea ajungem plictisiti !

Îl avem pe Hristos pe buze; dar niciodata El nu a stapînit si inima ! Cum îl putem duce pe Hristos de pe buze la inima ? În primul rînd întelegînd cît de mare nevoie este în lume de oameni înflacarati ; apoi întelegînd cît de grozava este starea de goliciune pe care o aduce starea de caldicel !

Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa traiesc plenar , pentru scopuri sfinte . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.